Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BU TAKIMA DESTEK OLMAK…

Tekrar o takımı süper ligde görmek için destek verilsin demek, başkan ve yönetimin eski yanlışları  yapmadan daha güçlü olarak ordu sporda şampiyon kadro kurması  için herkes elini taşın altına koymalı demek, başkan ve yönetim, alt yapıya çok güzel tesisleri kazanmamıza yardımcı oldu, şimdi saha için sayın valim ve belediye başkanımda bu işte lider olsun demek, taraf olmak ise, bu zamana kadar sayın Bahtiyar Köksal la beraber olduğum her yönetimdeki değerli başkanlara nasıl saygılı ve taraf oldu isem, Ordu spor için yönetime ve başkana da Ordu spor için bir taş koyduğu her anında bin kez tarafım.

Bunun konuşulması bile ayıp.

Ortak hedef Ordu spora hizmetse, bunun mali yönü  ne çalışanı, ne alt yapıyı ne buradaki personeli ilgilendirir, delegenin 6 ay önce onay verdiği yönetim ve başkanı var, yönettiği kocaman ordu spor.

Bu takımın ne kadarı yüzeyde ne kadarı  yerin altında , yok batımı çıktımı diye her  yerde konuşanların telefonuna bir nefes kadar yakın olan başkan ve mali başkan orada iken, burada birilerine şu kadar borcu var bu kadar batırdı demek, çalışan insana saygısızlık.

Futbolcu ise şimdi takım bir alt ligdedir, kalır işine gelirse gelmezse gider. Onlar profasyonel insanlar. Para için buradalar. Alırsa istediğini niye oynamasın. Yeni hocası olacak, oda bakacak eksikleri görecek isteyecek. Şimdi takım düştü eyvah her şey bitti, yada bir şey olmaz demek çok ayıp.

Bu takıma destek olunmalı. 

Yorumlara bakıyorum şahsi isimlerle, dedikodularla, oymuş buymuşlarla bir takım hayali işlerle uğraşanlara şunu diyorum her zaman; bu mahalle takımı değil. Bütçesi olan, yönetimi olan personeli olan ve sportif dalları bulunan geniş bir takım, Allah aşkına bunun hesabı genel kurulda verilir, sokaktakine değil, her önüne  gelene değil.

Zaten eski başkanlar, yönetici olmuş insanlar basın yolu ile yorumların, ordu spor da ki yönetim şeklinde gördükleri yanlış olan ne varsa konuşuyorlar. Bu konuda başkanın muhatabı da bu takıma başkanlık yapmış, emek vermiş insanlardır yada bu takımın formasını giymiş insanlardır. Taraftarın başındaki başkanı da yönetimle, başkanla konuşan insanlar, basında zaten bu yorumları alıp yazıyor.

Spor yazarları da köşelerinde yazılarını yazıp kamu oyunun takdirine sunuyorlar.

Ben tek şey yazıyorum, şimdi kaçmak değil, tenkit etmek değil bir olmak zamanı, Ordulunun birliğinden kimse zarar görmemiştir, ne zaman darmadağın olur o zamanki eyvah ki eyvah!

Kim ister ki?

Önceki ve Sonraki Yazılar