Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

54.SEZONDA SÜPER LİĞDE ORDU SPORDA VAR.

 

2011-12 futbol sezonun da süper lige adım atan Ordu spor takımının kimleri transfer edeceği yada bu sezon nasıl bir yol izleyeceği her kes tarafından merak ediliyor. 

7 Ağustos ta taraftara merhaba diyecek olan mor beyaz takım, hocasının isteği yada yönetimin gizliden yapmayı istediği oyuncularla yeni sezonda asansör değil de kalıcı olmanın formülünü arayacaktır.  
 
Seçimlerde herkesin milyar yardım sözleri için eller cebe demenin zamanı  bir yana her iş adamının da taşın altına bir gıdım bir şey koymasının da zamanı. Gıdım  gıdım konulan her taş bize kocaman sur olarak döner ve Ordu spor için çok önemli bir fayda sağlar. 
 
Orduya gelecek takımlar sıradan isimler değil, kocaman devler. Fenerle, Galatasaray la, Beşiktaş  ile Trabzon yada Bursa ile oynayan A takım bir yana, alt yapısında ki Ordu lu gençlerin oynayacakları ve Ordu sporun iskeleti için yeni Gürhan, Mahmut, Turgut, Ali ,Muzaffer, Aykut, Metinlerin çıkacağı anında başlangıcıdır. 
Milat bu. Yukarda ki olaylar federasyonun takviminin bize sunduğu maçlar,  takımlar silsilesinin yapılışının doğruları. Benim doğrum ise burada oynayacak ,  kişilik ve ahlaki olarak alt yapıyı temsil  edeceğine inandığımız gençler. Ailelerinin gurur la evlatlarını seyretmeleri. 
 
15 Haziranda kombineler satışta olacak, Ordulu her severin az çok bunları alması lazım. Çünkü sen, ben , o  bir parmak bal sürersek  ekmeğin tadı da başka olur. Dediğim gibi Ordu spor asıl yeri olan koleje geri döndü. Şimdi iftihara geçme adına almayı umduğu diploması için çok çalışacak olması. Hocaları ve yöneticileri ile… 
Başarılar.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar