ŞOK ŞOK ŞOK SURİYE UÇAĞININ KARGOSUNA ULAŞTIK!

 

Muhabirimiz, zorunlu iniş yaptırılan Suriye uçağının askeri malzemelerinin ne olduğuna ulaştı.

Rusya ve Suriye’nin sır gibi saklayıp yalan söylediği, uçaktan çıkan askeri malzemelerden ürken Erdoğan’ın bile açıklamaktan korktuğu askeri malzemeleri ne olduğunu muhabirimiz ortaya çıkardı.

ŞOK ŞOK ŞOK

Dünya medyasını bile atlatan muhabirimiz açıklıyor:

Uçakta,

3500 koli yumurta, yüzlerce şemsiye ve binlerce puşi olduğu ortaya çıktı.

 

Yumurtaların adli tabip te araştırmalar sonucu çift sarılı oldukları, devlet yetkililerine atılmaları durumunda diğer yumurtalara oranla etkililerinin kat ve kat fazla olduğu açıklandı.

 

Ele geçirilen şemsiyelerin ise özel yapım olduğu, organik ve in organik gazlara karşı dayanıklı olduğu ve bu şemsilerinin AKP muhaliflerinin eline geçmesi durumunda muhaliflerin polis barikatını aşarak başbakanlık önünde savaşa hayır gösterilerinin düzenlenebileceği ileri sürüldü.

 

Ele geçen puşi ler ise güvenlik güçlerini kandırmak için kırmızı renk kullanılmayarak, sadece sarı lacivert olarak boyandığı, bu sayede bölücü terör örgütüne gizli olarak destek verildiği, ayrıca başbakan ın Alex ile görüşmesinin protesto edilerek Aziz Yıldırım’a destek verildiğini, CHP’den umudu kesen ergenekoncuların fener bahçelileri kullanarak, halkın seçtiği meşru hükümeti zor kullanarak devirmeye çalışacağı için yurt dışından gizli olarak Suriye’ye oradan da Türkiye’ye sokulacağının kesinleştiği belirtildi.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar