SEYİT TORUN’UN ŞARK KURNAZLIĞI

  Hem de bir taşla üç kuş vurmak, daha doğrusu vurmaya çalışmak buna derler herhalde. Ama yemezler bunu Seyit Bey. Bu çok ucuz bir şark kurnazlığı. Hele hele İdris Naim Şahin’in böyle bir oyuna geleceğini düşünmek bile şark kurnazlığının da ötesinde başka manalara gelir ki, bunu da edebimden dolayı burada kullanmak istemiyorum.
      Önce isterseniz Seyit Torun’un Ünye’de yayın yapan Flaş FM e yaptığı açıklamaları okuyalım. Seyit Torun’a sorulan soru şu:” İdris Naim Şahin’in seçimlerde size destek vereceği konuşuluyor.  Bu söylentileri nasıl değerlendirirsiniz? Sorudan da anlaşılacağı gibi bu bir söylenti. Hem de öyle bir söylenti ki,  aklı başında olan bir siyasetçinin böyle bilim kurgu soruya karşı cumburlop atlamaması gerekir. Bu tuzak bir soru. Eğer hemen kendini çok akıllı el alemi başka gözle görmeye çalışıp buradan nemalanmaya kalkışırsan çok gülünç duruma düşersin. 
       Soruya muhatap olan kişi İDRİS NAİM ŞAHİN ,sıradan biri değil  Sayın Başkan. İdris Naim Şahin’i tam tanıyabilmen için önce onun son  İçişleri Bakanlığı dönemindeki icraatlarını iyi okuman ve tahlil etmen gerekir.Her şeyden önce İdris Naim Şahin çok büyük bir Türk milliyetçisi. Asla CHP’ yi desteklemez. Buna siz nasıl inanabilirsiniz? 
       Önce bu soruya Seyit Torun’un verdiği cevabı okuyalım.Cevap aynen şöyle: “Bakan Bey Ordu’ya çok güzel hizmetleri olmuş çok kısa bir sürede Ordu’da önemli projelere imza atmış değerli bir büyüğümüzdür. Havaalanın yapılmasında çok emeği olan biridir. Sayın Başbakan daha önce buraya geldiğinde Samsun’a ve Trabzon’a olan yakın mesafeyi kastederek gerekli olmadığını ifade etmişti. Hatta Milletvekili Fatih Han Ünal bunun gibi ifadeler kullanmıştı. Fakat buna rağmen her şeye rağmen , Sayın Bakan önemli bir projeye imza atarak bu hizmete büyük katkı sağlamıştır.” İfadelere bakar mısınız? Verilen cevap her şeyden önce saygı sınırlarını aşarak insanları hafife alma ve kendini alemin en akıllısı yerine koyma değil de nedir? Siz nasıl oluyor da  Ordu’ya yapılan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük projesini bu kadar hafife alma cüretini gösterebiliyorsunuz?  Recep Tayyip Erdoğan’a hiçbir güç kendi aklına yatmadığı bir projeyi deklere edemez. Bu şark kurnazlığı ile Sayın Başbakan’ı devre dışı bırakıp ve Fatih Han Ünal’da bu projeye karşı diyerek sadece güya size destek olacağını düşündüğünüz İdris Naim Şahin’i öne çıkarıp siyasi bir hedef peşindesiniz. Yani bir taşla bir çok kuş vurmak istemişsiniz ama bu ucuz şark kurnazlıkları Ak-Parti misyonuna çok dar gelir. Bu gaz verme veya gaz alma oyununa İdris Naim Şahin’in geleceğini tahmin etmek bile aklı peynir ekmekle yeme ile eşdeğerdir.  
         Benim yazılarımı takip edenler çok iyi biliyorlar ki, İdris Naim Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını dile getiren ilk benim. Bunun ile çok yazılar yazdım. Hatta şu anki adayımız Enver Yılmaz’ı eleştirenlerin başında ben geliyorum. Ama gençlik yıllarımda yaptığım hatalardan ders çıkardığım için asla partime küsmedim. Hele hele ülkemiz bu kadar büyük komplolar ile karşı karşıya iken, Partimi yalnız bırakmayı asla düşünmedim. Parti genel merkezimiz önümüze bir aday koymuştur ve sonuna kadar onun arkasındayız. Bütün akraba ve aile bireylerimiz ile adayımızı sonuna kadar destekliyoruz.Çünkü bu seçimler bizim için sadece  Belediye Başkanlığı seçimleri değil, ülkenin geleceğine yönelik demokrasinin varoluş veya yok oluş mücadelesi ile ilgili vesayet rejimine dur diyebileceğimiz bir seçimdir. Ben İdris Naim Şahin’in de aynı düşüncelerde olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. O bizim gönlümüzde Tayyip Erdoğan’ın en yakın ve en güvendiği bir dava arkadaşıdır. Ondan asla CHP ‘ye bir destek gelmez. İDRİS NAİM ŞAHİN benim gönlümde dev bir Türk Milliyetçisi olarak kalmaya devam edecektir. Siyaseten bu gün istifa etmiş olsa bile O ASLA KURUCUSU OLDUĞU PARTİYE İHANET ETMEZ. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar