Sağlık Müdürlüğü:Haydi Aşıya

Sağlık Müdürlüğü:Haydi Aşıya

''Ordu il merkezinde Ordu Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, diğer ilçelerde varsa devlet hastaneleri, yoksa sağlık ocaklarında hafta sonu ve mesai saatleri dışında domuz gribi aşı uygulamasına başlanmıştır. Domuz gribi aşısı

H1N1 aşısı için sağlık ocaklarında hafta sonu ve mesai saatleri dışında domuz gribi aşı uygulamasına başlanmıştır. Hafta sonları ve mesai saatleri dışında aşı olmak isteyen vatandaşlarımız bu kuruluşlara başvurabilinecek

Sağlık Müdürlüğü: Haydi Aşıya

Ordu İl Sağlık Müdürlüğünden halk arasında domuz grubu olarak ta bilinen H1N1 virüsü hakkında bir yazılı açıklamada bulunuldu.

Yapılan açıklamada ''Ordu il merkezinde Ordu Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, diğer ilçelerde varsa devlet hastaneleri, yoksa sağlık ocaklarında hafta sonu ve mesai saatleri dışında domuz gribi aşı uygulamasına başlanmıştır. Hafta sonları ve mesai saatleri dışında aşı olmak isteyen vatandaşlarımız bu kuruluşlara başvurabilirler.”

6 aylıktan büyük herkese domuz gribi aşısı uygulaması var

“Dünya çapında görülen domuz gribi salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığınca daha önce 6 aylıktan 50 yaşa kadar tüm vatandaşlarımıza domuz gribi aşısı uygulaması başlatılmıştı. Sağlık Bakanlığı 50 yaşından büyük tüm vatandaşlarımızın da aşılanmasına karar vermiştir. Böylece 6 aylıktan büyük herkese domuz gribi aşısı uygulaması başlatılmıştır. Domuz gribi aşısı resmi sağlık kuruluşlarında ücretsiz uygulanmakta olup, aşılanmak isteyen vatandaşlarımız belirlenmiş sağlık kuruluşlarına başvurabilirler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.