Ruh Sağlığı Konferansı verildi

Ruh Sağlığı Konferansı verildi

Vali Orhan DÜZGÜN’ün eşi Psikolog Gül DÜZGÜN’ün, İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü ile toplumu ruh sağlığı konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği konferansların bir yenisi Ünye’de düzenlendi

Ruh Sağlığı Konferansı verildi

Vali Orhan DÜZGÜN"ün eşi Psikolog Gül DÜZGÜN"ün, İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Şube Müdürlüğü ile toplumu ruh sağlığı konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği konferansların bir yenisi Ünye"de düzenlendi.

Ünye Kaymakamı Dr. Osman GÜNAYDIN"ın eşi Emine Tuba GÜNAYDIN"ın evsahipliğinde, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ARPACIOĞLU"nun eşi Fatma ARPACIOĞLU, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Turgay AYTEPE"nin eşi Yeşim AYTEPE"nin de katıldığı ve Ünye Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen konferansta, anksiyete bozuklukları, panik atak, agorafobi, depresyon, gebelik hüznü, ruh sağlığını koruma yolları, aile içi şiddet, yaşamın erken dönemlerindeki beyin gelişimi ve ileri yaşlardaki ruhsal sorunlar, gelişimdeki risk faktörleri, çocuk istismarı konularında Dr.Özlem EREN tarafından katılımcılara bilgi verildi.



Ünyeli bayanların ilgiyle dinlediği Konferansta, karşılıklı soru ve cevaplarla, ruh sağlığıyla ilgili konulara açıklık getirildi. Dr. Özlem EREN"in konuşmacı olarak katıldığı Konferansa bayanlar oldukça ilgi gösteriyor. Konferansın ihtiyaç duyulan kurumlarda ve ilçelerde verilmesine devam edilecek.

Şehit Aileleri Ziyaret Edildi
Diğer taraftan, Ruh Sağlığı Konferansı için Ünye"ye giden Gül DÜZGÜN, Ünye"de ikamet eden 2 şehit ailesine ziyarette bulundu. Ünye Kaymakamı Ünye Kaymakamı Dr. Osman GÜNAYDIN"ın eşi Emine Tuba GÜNAYDIN, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ARPACIOĞLU"nun eşi Fatma ARPACIOĞLU, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Turgay AYTEPE"nin eşi Yeşim AYTEPE ile birlikte şehit polis eşi Sevda ATEŞ ile şehit asker annesi Nezaket BOLAMANLI"yı evinde ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.