MEDİ-TECH = G Ü V E N

MEDİ-TECH = G Ü V E N

Yaklaşık 1 aydan beri her hafta, çeşitli meslek gurupları, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, muhtarlarımız gibi guruplarla yemekli toplantılarla bir araya gelerek hastane olarak dışarıdan nasıl görülüyoruz? Ve hizmetimizin daha iyi ve daha

 
MEDİ-TECH = G Ü V E N
 
 Özel Medi-Tech Hastanesi Yönetimi ve idarecileri, Ordu ve Samsun İl Merkezi, Fatsa, Bolaman, Ünye, Korgan, Kumru, Aybastı ilçelerinde bulunan görsel ve yazılı medya mensupları ile ulusal basın temsilcilerinin katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldiler.
 
Toplantı Avrasya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Özel Medi-tech Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet Onur Sarıhan’ın davetlilere yönelik yaptığı açılış konuşması ile başladı.
Sarıhan konuşmasında:
             “Bölgemizdeki bütün gelişmeleri bizlere ulaştıran basın yayın organlarının değerli temsilcileri davetimizi kırmayıp hastanemize gelerek yemekli toplantımıza katıldığınız için önce teşekkür ediyorum daha sonra hoş geldiniz diyorum.
              Bildiğiniz gibi 01. 01. 2009 tarihinde ilk hasta kabulü ile hizmete giren hastanemiz bölge halkına hak ettiği sağlık hizmetini hak ettiği şekilde vererek bir yaşını doldurmuş bulunmaktadır.
Yaklaşık 1 aydan beri her hafta, çeşitli meslek gurupları, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri, muhtarlarımız gibi guruplarla yemekli toplantılarla bir araya gelerek hastane olarak dışarıdan nasıl görülüyoruz? Ve hizmetimizin daha iyi ve daha kaliteli olması için neler yapabiliriz? Konularında fikir alışverişinde bulunmak hatta bölge halkı ile 1 yılın hizmet kalitesi anlamında muhasebesini yapmak amacı ile istişare toplantılarını yapıyoruz.
               Bölgede sağlık hizmeti konusunda oluşturduğumuz çıtayı daha nasıl yükseltebiliriz diye çalışıyoruz. Hastane yönetimi olarak 2010 yılını diyalog yılı olarak ilan ettik bu istişare toplantılarını periyodik olarak yapmaya daha kaliteli hizmet sunmak için hizmeti alanlarla diyalog içinde en mükemmele ulaşmak için görüşmeye ve çalışmaya karar verdik.”
        
      Basın mensuplarının “Bu kadar büyük bir yatırımı neden başka bir yere değil de Fatsa’ya yaptınız? Sorusuna cevaben Yönetim Kurulu Üyesi ve Medi-Tech Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. İsmail Balcıoğlu şu açıklamada bulundu:
“Bölgemizin yazılı ve görsel basınının değerli temsilcileri, hepiniz hoş geldiniz.
         Özel sağlık işletmelerinin, kendi sektöründe başarılı  olabilmesi için, tek bir sihirli kelime vardır. GÜVEN... Bir sağlık hizmetinin genel yapılanması anatomisinde 4  kompanent  vardır.
      
        1. Tesis. ( Bina, alt yapı ve tıbbi donanım)
        2. Yatırımcılar.  (işveren)
        3.  Çalışanlar. (iş görenler) Yani, doktor ve diğer personeller.
        4. Müşteri. (Hastalar ve sağlık sistemimiz gereği,en büyük müşteri..  DEVLET )
        Bir sağlık kurumu, bu dört ayaktan herhangi birinde dahi GÜVEN 'i tesis edememişse, o kurumun yaşama şansı yoktur.
              Özel Medi-Tech hastanesini bu bağlamda masaya yatırırsak;     
       1) Tesis olarak 12.600 m2 kapalı 5000 m2 açık alanıyla, gerek alt yapı, gerekse tıp teknolojisi anlamında Dünya standartlarını yakalamış süper bir hastanedir. Bu konuda Sağlık Bakanlığının, takdir ve beğenilerini almış, gözde hastanelerden biridir. Yani, tesisimiz hastane olarak GÜVEN vermektedir.
      2) Bölgemizde çok ortaklı şirketlerin başarıya imza atmasına örnek teşkil edecek şekilde, 57 ortağın GÜVEN 'ini kazanmış ve yoluna devam etmektedir. Bu güven; şeffaf ve hesabı istenildiğinde heran için verilebilecek bir yönetim anlayışından kaynaklanmaktadır. Ayrıca işverenin çalışanlarına GÜVEN 'i de tamdır. Bütün çalışanlarımız, mesleğinde bilgili, becerikli, dürüst ve kendini ispatlamış deneyimli insanlardır.
      3) Çalışanlarına gelince; personellerimizin, yönetime ve Özel Medi-Tech hastanesine maddi ve manevi açıdan GÜVEN’i tamdır. Büyük bir aile anlayışıyla çalışmalar yapan hastanemizde, en üstten en alta kadar bütün çalışanlar fikir ve projeleriyle yönetime katılmakta ve destek sağlamaktadırlar. Çalışanların önemli günlerini her zaman hatırlayarak, aile sıcaklığı ile destekleri olan yönetime, yani işverene, çalışanlarımızın GÜVEN tesis edilmiştir.
      4) Son olarak müşteri ayağına gelirsek; En önemlisi de budur: Kurumumuzda hiçbir hasta gereksiz tetkik ya da tedavilerle haksız kazanç sağlayacak şekilde yanlış yönlere sevk edilmemişlerdir. Randevu saatlerinde muayene olabilmelerine özen gösterilmiş, hastaneye yattıklarında 5 yıldızlı otel konforunda hizmet almış, yapılan ameliyatlarda Avrupa standartlarında sonuçlar alınmıştır. Enfeksiyona gelince bu konudaki titiz çalışmalarımız, kalite anlayışımız sayesinde hastane enfeksiyon riski sıfırdır.
     Biz AVRASYA Özel Sağlık hizmetleri A.Ş. olarak bu konuda hastalarımızın ve devletimizin tam olarak GÜVEN 'ini kazanmış durumdayız. Bu konudaki anlayış ve düsturumuz, dik duruşumuz devam edecektir.
    Gördüğünüz  gibi, bölgenin en modern ve gerçek bir özel hastanesi olarak Medi-Tech ,bütün parametrelerde GÜVEN ortamını oluşturmuş,başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.Yapacağı yeni yatırımlarla da ,gerek ortakları,gerek çalışanları,gerekse hastaları ve devletimizin  GÜVEN’ini kazanmaya devam edecek,bu müesseseyi GÜVEN  bağlamında lekelememeye azami özen gösterecektir.Hepinizi saygıyla selamlıyorum...”
Basın mensuplarının Medi-Tech Hastanesinde açılışınızdan bu güne kadar geçen sürede özellikle son 1 aydır çalışanların davranışlarında, hastaların memnuniyetlerinde gözlemlenen olumlu değişiklikler var. Ne oldu da böyle bir değişim yaşanıyor, bunun sebebi nedir? Bizimle paylaşırmısınız?
Sorusu üzerine Avrasya A.Ş.  Yönetim Kurulu Üyesi Nurol Sarıçiçek şu açıklamalarda bulundu:
         “Özel Medi-Tech Hastanesi yönetiminde ana teması “DİYALOG” üzerine kurulu tüm çalışanlarımızla birlikte demokratik, çoğulcu, ortak akıl ve katılımcılık hakimdir.
Bu ilke esas alındığında dik hiyerarşik bir yapı ile değil çoğunluğun katıldığı, yatay ve geniş bir organizasyon vardır. Bu sayede tüm çalışanlarımız için kurumumuz içerisinde kariyer hedef yolunu açmış bulunmaktayız.
          Özel Medi-Tech Hastanesi olarak çok kısa sürede yatak kapasitesi artırımı ve yeni birimlerin ilavesi ile bölge insanımızın layık olduğu her türlü kaliteli sağlık hizmetini eksiksiz olarak vermeyi hedefliyoruz.
        Bütün bunların yanı sıra şu anda 220 olan çalışan sayımızda yeni ilavelerle 300 kişiye ulaşacaktır. Personel istihdamı anlayışımızda gelişmemize paralel olarak Ordu İli ve İlçelerinin, belde ve köylerinin de katılımı ile daha fazla sayıda içerisinden en iyilerini bünyemize katacağız. Böyle davranmamız da etken olan unsur Kurumumuzun sosyal sorumluluk anlayışı ile hizmet verdiğimiz her yerden adil dağılımla eleman istihdam etme düşüncemizdir.
          Değerli basın temsilcilerimiz bu duygu ve düşüncelerimizi icraatlarımızı  sizlerle paylaşmaktan çok mutluyuz. Katılım ve destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.