Belediyeden Sağlık Müdürlüğüne devir

Belediyeden Sağlık Müdürlüğüne devir

Toplam 186 M2 temel üzerine prefabrik olarak inşa edilen sağlık ocağı çalışmaları İl Sağlık Müdürlüğünün verdiği projeye uygun olarak hazırlandı. Tamamen bir sağlık ocağı konseptinde olan yapının içerisinde doktor odaları, muayene odaları, emzirme odaları

Belediyeden Sağlık Müdürlüğüne devir

Ordu Belediyesi Cumhuriyet mahallesinde yapımını tamamladığı Sağlık Ocağının İl Sağlık Müdürlüğüne devri için bugünkü Belediye Meclis Toplantısında teklif verdi.

Belediye Meclisi de teklifi oy birliği ile kabul ederek Yapının Sağlık Ocağı olarak kullanılmasına izin verdi.

Yerleşim alanı olarak kentimizin en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet mahallesinde yıllardır ihtiyacı hissedilen Sağılık Ocağı çalışmalarını tamamlayan Ordu Belediyesi, yapının İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Ocağı olarak kullanılması için devri konusunda 2010 yılının ikinci dönem Belediye Meclisi toplantısında teklif verdi.

Toplam 186 M2 temel üzerine prefabrik olarak inşa edilen sağlık ocağı çalışmaları İl Sağlık Müdürlüğünün verdiği projeye uygun olarak hazırlandı. Tamamen bir sağlık ocağı konseptinde olan yapının içerisinde doktor odaları, muayene odaları, emzirme odaları bulunuyor.

Bugünkü Belediye Meclis toplantısında konu hakkında Meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Seyit TORUN, 49 yıllığına devir edilen Sağlık Ocağının amacı dışında kullanılmayacağını belirterek bunun ilgili maddelerle bağıt altına alındığını ifade etti.
Başkan TORUN konu ile ilgili yaptığı özel açıklamada şunları söyledi; “Cumhuriyet mahallemiz merkeze uzak mahallelerimizden biri.Yerleşim alanı olarak oldukça büyük olan bu mahallemiz, merkeze uzaklığı ile de dikkat çekiyor. Bu mahallemize sağlık ocağı oldukça gerekli idi. Bu konuda ki sıkıntılar, rahatsızlıklar hat safhada idi. Bizlerde Mahalle muhtarımızla görüşerek, bu mahallemizde daha önce ayarlanmış olan alanımıza prefabrik bir sağlık ocağı inşaatına başladık. Proje olarak ta zaten Sağlık Müdürlüğünün verdiği projeyi uyguladık.Tamamen bir sağlık ocağı konseptinde oldu. Doktor odaları, muayene odaları, emzirme odaları, yani tamamen tam teşekküllü bir sağlık ocağı oldu. Ordu Belediyesi olarak insanımıza her konuda yardımcı olmak, hizmet vermek istiyoruz. Alt yapı da olduğu gibi diğer sosyal hizmetlerde de elimizdeki imkanlar ölçüsünde yatırımlar yapıyoruz” .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.