Mağlubiyet ardından istifa gecikmedi!

Mağlubiyet ardından istifa gecikmedi!

2-0 lık Altay yenilgisinin ardından Orduspor Teknik Direktör Bahri Kaya, ''İstifamı yazılı olarak yönetim kuruluna vereceğim'' dedi.

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve ikinci yarının ilk maçını kaybeden Orduspor'da, Teknik Direktör Bahri Kaya, ''İstifamı yazılı olarak yönetim kuruluna vereceğim'' dedi. Rakip takım Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar da, maçın bu kadar kolay geçeceğini düşünmediğini söyledi.

2-0'lık Altay maçının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Orduspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, takımının çok kötü bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, ''Bu şartlar altında Orduspor'un geleceği açısından istifamı yazılı olarak yönetim kuruluna vereceğim'' dedi.

Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar da takımının mükemmel bir futbol ortaya koyduğunun altını çizerek, Ordu'ya gelirken çekindiklerini, ancak kolay bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''Buraya gelirken bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştik. Orduspor, beklediğimizden daha kötü bir futbol ortaya koydu. Gerçekten takım olarak bugün mükemmel oynadık. Maç içinde yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik daha farklı kazanabilirdik. Beklediğimiz Orduspor'un karşımızda olmaması bizim için avantaj oldu. Mutluyuz, ikinci yarıya iyi başlamak önemliydi'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.