İlk beş maç çok önemli

İlk beş maç çok önemli

İkinci yarı hazırlık kampını Antalya Belek'de tamamladıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Ordu'ya gelen mor beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçı olan Altay karşısında 3 puan hesapları yapıyor.

İkinci yarı hazırlık kampını Antalya Belek'de tamamladıktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Ordu'ya gelen mor beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçı olan Altay karşısında 3 puan hesapları yapıyor.

Çalışmalarını 19 Eylül Stadyumu'nda sürdüren Orduspor'da ikinci yarı eksik kadroyşa başlayacak. Teknik Direktör Bahri Kaya, Antalya Kampı'ndan çok memnun ayrıldıklarını ancakd devre arası transferlerinde istediklerini yapamadıklarını söyleyerek, "Gerçekten Antalya'daki devre arassı hazırlık kampı, bizim oyuncularla daha iyi birbirimizi tanımamıza sebep oldu. Kamptan çok memnun kaldığımızı da söyleyebilirim. Ancak tabi sıkıntımız malesef devre arası transferlerini istediğimiz gibi kapayamadık. Devre arasında Gökhan Kolomoç ve geçmiş yıllarda Süper Lig'de goöl kralı olan Okan Yılmaz'I kadromuza kattık. Ancak bu oyuncuların hazır olmadığını söylemek sitiyorum. İkinci yarı ilk maçında da elimizdeki 14-15 oyuncuyla oynamak zorundayız. Ameliyat sonrası sakatlığı devam eden Uğur Akdemir'le de bir süre ayrı kalacağız. Gerçekten istediğimiz anlamda devre arası transferini yapamadık ama istediğimiz şekilde de tamamladık diyebiliriz. Çalışmalarımız sürüyor. Sayısal anlamda eksiğiz. Şu an 18 profesyonel oyuncuyla lige başlayacağız. İki oyuncu daha alabiriz. Bize katkı sağlayacağına inandığımız bir iki oyuncu daha olursa onları da kadromuza alabiliriz. Her kulübün kendisine göre sıkıntısı var. Şunu söyleyebilirim. İlk yarıya oranla daha çok koşan, daha hızlı olan bir Orduspor seyredebiliriz diye söyleyebilrim" dedi.

Orduspor'da Gökhan Kolomoç ve Okan Yılmaz'ın da kadroya dahil edilmesinden sonra 2-3 oyuncu transferi daha yapabileceklerini söyleyen Kaya, "2-3 tane maça ihtiyacımız var. Yeni gelen transferlerin de katılımıyla ikinci yarıda hedefimize ulaşabileceğimizi söyleyebilirim. Sahamızda ooynayacağımız müsabakada da favori biziz. Bu maçı kazanmalıyız çünkü ikinci yarıya iyi başlamamız gerekiyor. Bizim ilk 5 maç, Orduspor'un kaderini belirleyecektir. Bunun için ilk 5 maçımıza final havasında çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.