Ordu'da cinayet

Ordu'da cinayet

Ordu'da bir kişi, uğradığı pompalı tüfekli saldırı .. OrduKentin notu: Yorum yazan okurumuz haklı olduğu için haberde düzeltme yaptık...

 OrduKentin notu: Ordu Kent Gazetesi  "Adli suçlarda ve olaylarda Yargıç ya da Savcı" değildir. Habere "yorum" katamaz...

Yorum yazan okurumuz haklı olduğu için haberi düzelterek yayınlıyoruz...

Ordu'da bir kişi, pompalı tüfekli saldırı sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre olay, Akkese köyü Orta Mahalle'de sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, köyde uzun süredir ağaç işleriyle uğraşan K.M (55) ile eşinin erkek kardeşi Ş.M.(65) arasında uzun süreli bir tartışma yaşanıyordu.

 

Bu sabah işine gitmek üzere yaya olarak yola çıkan K.M, Orta Mahalle yolunda pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Fındık bahçesinden ateş edilen mermilerin vücuduna isabet ettiği K.M olay yerinde hayatını kaybetti. Çıkan pompalı tüfek sesleri üzerine olay yerine koşan köydeki vatandaşlar K.M'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Jandarma ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerden sonra K.M'nin cesedi, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olaydan sonra yaya olarak kaçan ve aynı zamanda K.M'nin amca oğlu olduğu öğrenilen Ş.M. ise kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum