15/16 12 2017 Vefatlar

15/16 12 2017 Vefatlar

15/16 12 2017 Vefatlar

15/16 12 2017 Vefatlar


VEFAT 15.12.2017

 

   Yemişli Mahallesinden Topaloğulları’ndan Emekli Zabıt Memuru Hasan Topaloğlu’nun eşi Salih, Sezai, Aynur, Saynur, Nurgül ve Şükran’ın anneleri ZEYNEP TOPALOĞLU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yemişli Mahallesinde Saat 10:30 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Akçatepe Mahallesinden Bekiroğulları’ndan Merhum İlyas Bedir’in oğlu, Merhum Sıtkı ve Nuri Bedir’in kardeşleri, Kadir, Halide Bedir ve Nurel Albayrak’ın babaları, İfaket Bedir’in eşi, Emekli belediye Personellerinden HÜSEYİN BEDİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akçatepe Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

VEFAT 16.12.2017

 

Rabia ve Hamza Kösenin oğlu, İsmet, İbrahim,Nevzat, Turgut, Şeref, Şenol Köse ve Aysel Akçay ve Kıymet Yılmazın abileri Gürol Vatansever ve Şafak Başarın kayınpederi Hamza, Esra ve Narin in babaları Nazmi Köse vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Öğlen namazının ardından orta camiinde kılınacak cenaze namazından sonra çakalçıkmaz mezarlığında defnedilecektir.

 

 

Altınyurt Mahallesinden Tiryakioğullarından Merhum Salih Tiryakinin eşi Sebanur Tiryakinin annesi Hayati Tiryakinin kayınvalidesi Şükriye TİRYAKİ vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün öğlen namazının ardından Altınyurt Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Altınyurt mahallesindeki aile kabristanliğina defnedilecektir.

 

 

Ulubeyin fındıklı mahallesinden Sarıhüseyin oğullarından merhum Şükrü Nazın eşi Şermin Nafız,Yaşar ve Zeki Nazın Anneleri Bekir Nail Ekrem Atlıların ablaları Halise Naz vefat etmiştir.

 

            Cenazesi bugün saat 11:30 da Ulubey fındıklı mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.