VEFAT  11.12.2017

VEFAT 11.12.2017

VEFAT 11.12.2017


VEFAT  11.12.2017

   Altınordu İlçesi Bayramlı Mahallesinden Merhum Mehmet ve Rabia Bayramiç’in kızı, Ayşe ve Şenol Bayramiç’in kardeşleri, Hacı, Şevket, Şenel, Ekrem ve Selma Uzunsoy’un anneleri, Temel Uzunsoy’un eşi BEHİCE UZUNSOY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Mahallesi Güneybaşı aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Zaferi Milli Mahallesinden Merhum İğneci Halil Doğan’ın eşi, Özlem Güler ve Özcan Doğan’ın anneleriEMİNE FATMA DOĞAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Keçiköy Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Uzunisa Mahallesinden Şeyhoğulları’ndan Merhum Mustafa Şensoy’un eşi, İlhami, Nazmi, Kahraman, Salim ve Merhum Abdullah Şensoy’un yengeleri, Hamit ve Turhan Çelebi’nin kardeşleri, Emre ve Emel’in anneleri SEVİM ŞENSOY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Uzunisa Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.