VEFAT.  08.12.2017

VEFAT. 08.12.2017

VEFAT. 08.12.2017

VEFAT 08.12.2017

 

   Gülyalı Alibey Mahallesinden, Cebecioğulları’ndan, Merhum Ömer Cebeci’nin eşi, Merhum Emine Şahin, Nezahat Şenyurt, Kader Uyanık, Adil, Galip ve Habil Cebeci’nin anneleri, İlham Uyanık’ın kayınvalidesi, Bülent ve Ümit Cebeci’nin babaaneleri, AYŞE CEBECİ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi Gülyalı Alibey Mahallesindeki Merkez Camiide öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

     Turnasuyu Mahallesinden, Merhum Ahmet ve Emine Ertaş’ın oğulları, Tuncay Ertaş ve Olcay Şahin’in babaları, Gönül Işık’ın kardeşi, Kani Şahin’in kayınpederi, Emine Ertaş’ın eşi, Bucak mahallesi eski muhtarı NECMETTİN ERTAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Turnasuyu aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

  

 

   Bahariye Mahallesinden, Merhum Hasan Dönmez’in oğlu, Kemal, Murat ve Barış Dönmez’in babaları, Taliye Dönmez’in eşi, OSMAN DÖNMEZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bahariye Camiinde Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   

   Yukarıtepe Mahallesinden, Türkmenoğulları’ndan, Merhum Hacı Türkmen’in eşi, Kemal, Recep, Emine Öztürk ve Gönül Ertürk’ün anneleri, Emin Öztürk ve Zühtü Ertürk’ün kayınvalidesi, HACI CEMİLE TÜRKMEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yukarıtepe Merkez Camiide Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

  

 

   Gölköy Çataloluk Mahallesinden, Yusuf Akerik’in oğlu, ALİ KEMAL AKERİK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gölköy Çatalarmut Camiinde Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.