Vefatlar 24-25 Kasım 2017

Vefatlar 24-25 Kasım 2017

Vefatlar 24-25 Kasım 2017

VEFAT. 24.11.2017

 

      Gülyalı İlçesi Mustafalı Mahallesi Kurtlu Mevkiinden Müezzinoğulları’ndan, Merhum Abdullah Şahin’in eşi, Durmuş Şahin ve Sebahat Şen’in anneleri ZELİHA ŞAHİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Çiftli Kıran Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Eyüplü Mahallesinden Korgacoğulları’ndan Merhum Mahmut Ali Korkmaz’ın oğlu, İsmet ve Burhan Korkmaz’ın kardeşleri, Mustafa ve Erdal Korkmaz’ın babaları MAHMUT KORKMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eyüplü Mahallesi Kurdan Mevkiinde saat 14:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Eyüplü Mahallesinden Korgaçoğulları’ndan Merhum Dursun Korkmaz’ın oğlu, Kayhan, Selami, Aysel ve Tufan Korkmaz’ın babaları, Merhum Emine Korkmaz’ın eşi HACI NEVZAT KORKMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüplü Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Hürriyet Mahallesinden Oturoğulları’ndan Merhum Süleyman Otur’un oğlu, Muammer, Tayfun Otur ve Altınordu Belediyesi Personeli Nur Günay’ın babaları MUSTAFA OTUR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Hürriyet Mahallesi İnören Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Saraycık Mahallesi Akdan Mevkiinden Cüvelekoğulları’ndan Merhum Niyazi Çetin’in eşi, Merhum Şükrü Çetin ve Çağatay Çetin’in anneleri EMSAL ÇETİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Saraycık Mahallesi Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

     Neneli Mahallesinden Merhum Mehmet ve Süreyya Gözütok’un kızı, Necdet Gözütok’un kardeşi, Şehit Doğan Gökbulut, Dilek Turan ve Gökhan Gökbulut’un anneleri, Emekli Başçavuş Selahattin Gökbulut’un eşi ŞÜKRAN GÖKBULUT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Asri aile kabristanlığında defnedilecektir.


  

VEFAT. 25.11.2017

 

   Perşembe İlçesi Soğukpınar Mahallesi Odabaş Mevkiinden Merhum Hasan Odabaş’ın oğlu RASİM ODABAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Odabaş Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   VEFAT 25.11.2017

 

Gürgentepe İlçesi Tikenlice Köyü Aşağı Mahalleden merhum Sabri Biçerin eşi Hikmet, Murat, ve İsmet Biçerin anneleri ZAHİDE BİÇER vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Tikenlice Köyü Merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Tikenlice Köyü mezarliğına defnedilecektir.

 

  VEFAT. 25.11.2017

 

Ulubey yolbaşı mahallesinden Kutupoğullarından Merhum Kahraman Yıldız’ın oğlu RüştüYıldız’ın kardeşi Hacı Ahmet , Kahraman, Arif, Mehmet Yıldız ve Vahide Gemici’ nin babaları HACI MUSTAFA YILDIZ vefat etmiştir.             

 

Cenazesi bugün Ulubey Yolbaşı mahallesi camii yanında İkindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.