VEFAT 02/03.11.2017

VEFAT 02/03.11.2017

VEFAT 02/03.11.2017


VEFAT.   02.11.2017

Ulubey Akoluk, Gökçeağıl Mahallesinden, Topkaraoğulları’ndan, Merhum Rüşan Topkara’nın oğlu, İhsan, İlhan, Engin, Sezgin Topkara ve Sunay Öztürk’ün abileri, Ünsal, Ümit, Köksal, Soner ve Yüksel Topkara’nın babaları OSMAN TOPKARA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gökçeağıl Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

   Hürriyet Mahallesinden Ateşoğulları’ndan Merhum Osman Ateş’in oğlu, Hürriyet mahallesi Muhtarı Selami Gür’ün ağabeyi MUSTAFA ATEŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Hürriyet mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Galleygen Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

VEFAT 03.11.2017

 

      Yaraşlı Mahallesinden Kütükoğulları’ndan Merhum Mehmet Özdoğru’nun oğlu, Ali, Abdullah ve Burhan Özdoğru’nun kardeşleri Şeref ve Birol Özdoğru’nun babaları KEMAL ÖZDOĞRU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     Kuylu Mahallesinden Melikoğulları’ndan Mustafa Özdemir’in oğlu, Cemil, Enver, Erdal, Selim Özdemir’in kardeşleri Özgür Özdemir’in babası CAFER ÖZDEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kuylu Mahallesinde Cuma namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Kabadüz İlçesi Yukarı Kirazdere Mahallesinden Ahmet Acar’ın oğlu, Engin, Ersin, Ersal Acar ve Sibel Yolcu’nun babaları OSMAN ACAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

     

      Merhum Hüseyin ve Merhume Fatma Güler’in oğlu, Mecbure Güler’in eşi, Yılmaz, Necat Güler, Ayşegül, Kamber, Merhum Nazım ve Coşkun Güler’in kardeşleri, Aytekin Güler, Nigar Yüce, Nilgün Kirpitçi ve Elif Tatar’ın babaları, Enis Yüce, Akın Kirpitçi ve Atilla Tatar’ın kayınpederi SEYFİ GÜLER vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahincili Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.