Vefatlar 14 01 2015

Vefatlar 14 01 2015

Vefatlar 14 01 2015

                     VEFAT. 14.01.2017

 
   Uzunmusa Mahallesinden Müftü Ali Gök’ün kızı, Şener, Coşkun, Merhum Rıdvan, Şafak, Savaş, Muammer Gök ve Melek Aydemir’in anneleri MEYMANET GÜREL GÖK vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Uzunmusa Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak  cenaze namazından sonra toprağa verilecektir
 
Damarlı Mahallesinden Eski Belde Başkan’ı Şükrü Çakır, Ali ve Mahmut Çakır’ın anneleri Merhum Mehmet Çakır’ın eşi ZARİFE ÇAKIR vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Damarlı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
 
Saraycık Mahallesi Aktam Mevkiinden Meletlioğullarından Merhum Durmuş Erol’un eşi, Yaşar, Arslan, Cemal, Mustafa ve Hacı Ali Erolların anneleri, ASİYE EROL vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Saraycık Mahallesi Aktam Mevkii Aile kabristanlığın da toprağa verilecektir.
 
Giresun Alucra İlçesi Elmacık Köyünden Erol, Birol, Semra, Suzan ve Sezen CAMCI’nın anneleri, Komisyoncu Ali CAMCI’nın eşi, Eyüp CAMCI’          nın halası, DUDU CAMCI  vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Giresun Alucra İlçesi Elmacık Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.