Vefatlar 01 01 2017

Vefatlar 01 01 2017

Cumhuriyet Mahallesinden Mahmut Cemal Karataş’ın torunu Engin Karataş’ın oğlu OĞULCAN KARATAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat Dörtyol Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi şehir mezarlığında defn


Vefatlar 01 01 2017


Tepecik Mahallesi Köseçiti Mevkiinden Tiryakioğullarından Cemal TİRYAKİNİN Eşi, Cevat, Yusuf TİRYAKİ ve Faik ERDOĞAN’ın anneleri, Aydın CAYLAK’ın kayınvalidesi Hacer TİRYAKİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00’de Tepecik Mahallesi Köseçiti Mevkiinden kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Şekeroluk Mahallesinden Tekiroğullarından, Halil YILMAZ’ın oğlu, İmdat, Aydın, Mahmut, Mehmet, Ahmet, ve Yalçın YILMAZ’ın ağabeyleri Gökhan ve Semih YILMAZ’ın babaları, YÜKSEL YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey İlçesi Şekeroluk Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Cumhuriyet Mahallesinden Mahmut Cemal Karataş’ın torunu Engin Karataş’ın oğlu OĞULCAN KARATAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat Dörtyol Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi şehir mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.