Vefatlar 10 ile 15 aralık 2016

Vefatlar 10 ile 15 aralık 2016

Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinden Gökömer Mahallesi eski muhtarı Ali DERVİŞOĞLU’nun oğlu ERSOY DERVİŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinde ikindi Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahal

Vefatlar 10 ile 15 aralık 2016


15.12.2016


   Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinden Gökömer Mahallesi eski muhtarı Ali DERVİŞOĞLU’nun oğlu ERSOY DERVİŞOĞLU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinde ikindi Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahallesi Kovanlık Mevkiinde defnedilecektir


.

Saraycık Mahallesi Dereli Mevkiinden merhum Mustafa BAŞAR’ın oğlu, merhum Azmi, Nazmi ve Ali BAŞAR’ın babaları, İshak BAŞAR’ın kayınpederi  AVNİ BAŞAR vefat etmiştir.

 
            Cenazesi bugün Saraycık Mahallesi Dereli Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

14.12.2016

Topluca Mahallesinden Kalaycıoğulları’ndan Merhum Hacı Hayri Arslan’ın eşi, Bayram, Olgun, Erdoğan Recep Arslan’ın anneleri KADİFE ARSLAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Topluca Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Düzköy Mahallesinden Dumanoğulları’ndan İsmail Duman’ın eşi, Şevki ve Münire Müftüoğlu’nun kızı, Yeliz Kurucu, Barbaros ve Mert Duman’ın anneleri, Şinasi, Nurullah, Nurettin, Timur, Gülsen ve Dudu’nun kızkardeşleri GÜLİZAR DUMAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Düzköy Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Bakacak Mahallesinden Bekir Aksu’nun eşi, Can, Nuray, Günay, Tülay, Ayşe’nin anneleri, Sıtkı Şahin ve Adnan Ayvaz’ın kayınvalidesi ŞÜKRİYE AKSU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Soğukpınar aile kabristanlığında defnedilecektir.

Merhum Halide ve Mehmet Arslan Özbucak’ın oğlu, Özlem Vural ve Özber Özbucak’ın babaları, İlhami Özden’in kardeşi Reyhan Özbucak’ın eşi Köy Hizmetleri Emeklisi ZEKİ ÖZBUCAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Mahallesi Yalı kabristanlığında defnedilecektir.

13.12.2016

Cemalettin ve Bilge Yazıcı’nın oğlu, Ordu Eşraflarından Göktürk Yener’in yeğeni, GÖRKEM YAZICIİstanbul’daki terör saldırısında vefat etmiştir.Cenazesi bugün İstanbul Sarıyer Demirciköy Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Bayadı Mahallesinden Merhum Şevket Yılmaz’ın oğlu, Merhum Hasan Yılmaz’ın ağabeyi, Gülsüm ve Cemal’in babaları MEHMET YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bayadı Kurul Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey koşaca Mahallesinden Durmuşoğulları’ndan Yaşar Yıldız’ın kızı, Ceyhun Tulgar’ın eşi SELMA YILDIZ TULGAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Koşaca Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Alucura Elmacık Mahallesinden Yusuf, Yakup, Kenan, Hacı, Bünyamin Palavar’ın anneleri, Merhum Hasan Palavar’ın eşi YETER PALAVAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Alucura Elmacık Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

12.12.2016

Akyazı Mahallesinden Diş Hekimi Nalan Yapar’ın babası, Dr. Mehmet Yapar’ın kayınpederi İBRAHİM MADAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Perşembe Eşraflarından Murat Çoluk’un oğlu, Ordu Arçelik Bayisi BİLKUT ÇOLUK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Merkez Camiinde saat 10.00 da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gümüşköy Mahallesinden Portloğları’ndan Salih kızı, Ülfet Topal’ın eşi GÜLSÜM TOPAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gümüşköy Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Turnasuyu Mahallesinden Çobanlı Mevkiinden Merhum Abdullah Aktaş’ın oğlu, Mehmet, Mustafa, İbrahim, Şenol Aktaş’ın ağabeyleri, Murat, Ayhan, Fatma, Gülsüm, Fuat Aktaş’ın babaları Sevim Aktaş’ın eşi AHMET AKTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Turnasuyu Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

11.12.2016

Bucak Mahallesinden Merhum Hacı Mehmet Karamanın eşi, Kadir ve İbrahim Karamanın Anneleri Hacı Naile KARAMAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saat 10.00 da Bucak Mahallesindeki Evinden alınarak Giresun ili Piraziz ilçesi Güney köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Turnasuyu Cumhuriyet Mahallesinden merhum Muharrem ve Gülperi ÖNDERSEV’in kızları, Neriman ve Semia’nın abları, Nevin, Ayşe, Zerrin ve Ümran’ın anneleri Emine Abdi BAYRAKTAROĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Bayraktar oğullarından merhum Salih Şenol’un oğlu Nermin,Nurten,Birsen’in ağabeyleri,İrfan,Serkan,Neslihan Şenol’un babaları İBRAHİM ŞENOL vefat etmiştir.Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Akkese Aşağı merkez Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra aile mezarlığında defnedilecektir.

 

 

10.12.2016

Giersun Alucra İlçe’sinden Ordu Tahıl Esnaflarından Ali Ekmekçi’nin eşi, Hasan, Murat, ve Elif Ekmekçi’nin anneleri FİDAN EKMEKÇİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.