Vefatlar 09.06.2016

Vefatlar 09.06.2016

Bucak Mahallesinden, Aziz Aksu’nun annesi, Engin Aksu,Coşkun Aksu ve Yücel Aksu’nun babaannesi, Kadir Çilci ve Mahmut Aksu’nun kayınvalidesi, ŞEKER AKSU vefat etmiştir. Cenazesi saat 9:30’da Bucak Mahallesi 438 Nolu sokakta bulunan evinden alınarak Göl

Vefatlar 09.06.2016


Bayadı Geriş Mahallesinden ,Merhum Osman Yıldırım’ın oğlu, Necmettin, Seyfettin , Muhittin ve Semra Yıldırımın’ın babası, DURMUŞ YILDIRIM vefat etmiştir.  Cenazesi Geriş Mevkii’nde bulunan evinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Bucak Mahallesinden, Aziz Aksu’nun annesi, Engin Aksu,Coşkun Aksu ve Yücel Aksu’nun babaannesi, Kadir Çilci ve Mahmut Aksu’nun kayınvalidesi, ŞEKER AKSU vefat etmiştir.

 Cenazesi saat 9:30’da Bucak Mahallesi 438 Nolu sokakta bulunan evinden alınarak Gölköy Özlü Kabristanlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Aziziye Mahallesinden , Merhum Nakliyeci Nihat Güney’in eşi, Serpil Danış,Ayşegül Yılmaz, Necat,Sedat ve Vedat Güney’in annesi, Terzi Halil Yılmaz ve Ayhan Danış’ın kayınvalidesi, LÜTFİYE GÜNEY vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Refahiye Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.