VEFAT 14.04.2016

VEFAT 14.04.2016

Merhum Ömer Lütfi Pamuk ve Merhume Şaziment Pamuk’un kızı, Ordu Eski Baro Başkanı Merhum Avukat Ahmet Göncü’nün eşi, Ayşe Bahar Çebi, Oğuz , Murat ve Göksel Göncü’nün annesi, Ömer Çebi, Alev Canik Göncü ve Çiğdem Müldür Göncü’nün kayınvalidesi, ŞEHRİMÜBİN

VEFAT 14.04.2016


Merhum Ömer Lütfi Pamuk ve Merhume Şaziment Pamuk’un kızı, Ordu Eski Baro Başkanı Merhum Avukat Ahmet Göncü’nün eşi, Ayşe Bahar Çebi, Oğuz , Murat ve Göksel Göncü’nün annesi, Ömer Çebi, Alev Canik Göncü ve Çiğdem Müldür Göncü’nün kayınvalidesi, ŞEHRİMÜBİN GÖNCÜ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün saat 11:00 ‘de Fidangör Mevkii’nde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

 Güzelyalı Mahallesinden , İbiloğullarından , Merhum Mustafa ve Nuriye Türkmen’nin oğlu, Nazmi, Recai ve Avni Türkmen’nin ağabeyi, Yücel Türkmen’nin babası, Döndü Türkmen’nin eşi, NECMİ TÜRKMEN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11:00 ‘de Uzunisa Güzelyalı Mahallesi’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Karaağaç Mahallesinden , Karaoğlanoğullarından , Hacı Ziya Karakaya’nın eşi, Nami ve Hami Karakaya’nın annesi, MEDİNE KARAKAYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Yemişli Mahallesinden Mollooğullarından , Mehmet Yılmaz’ın eşi, Bilal ve İbrahim Yılmaz’ın annesi EMİNE YILMAZ vefat etmiştir.
  Cenazesi bugün Yemişli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.