VEFAT  13.04.2016

VEFAT 13.04.2016

Burhanettin Mahallesinden , Hasan Güray ,Merhum Tevrat Güray ve Merhum Osman Güray’ın kardeşi, Mehmet veAhmet Güray’ın babası, Seniye Güray’ın eşi, Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı , RIFAT GÜRAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle

 VEFAT  13.04.2016

 Ayşe ve Mustafa Tercan’nın kızı, Merhum Hacı Kemal Sezer’in eşi, Nevin Küçük,Mine Sezer, Şadiye Sezer, Nilüfer Sezer, Merhum Fatma Altınışık, Merhum Mustafa Sezer ve Merhum Ahmet Sezer’in annesi, Hanife Memişoğlu, Merhum Bahri Tercan ve Merhum Muhsin Tercan’nın ablası, NEZİYE SEZER vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Turnasuyu Garkın Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Oğmaca Mahallesi Haramlı Mevkii’nden , Osmanoğullarından , Kemal Usman’nın eşi, Sinan ,Bülent ve Ahmet Usman’nın annesi, HAFİZE USMAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Oğmaca Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Burhanettin Mahallesinden , Hasan Güray ,Merhum Tevrat Güray ve Merhum Osman Güray’ın kardeşi, Mehmet veAhmet Güray’ın babası, Seniye Güray’ın eşi, Esnaf Kefalet Kooperatifi eski Başkanı , RIFAT GÜRAY vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Kabadüz Esenyurt Mahallesinden , Çekiçoğullarından , Sami Çekiç’in eşi, Gönül, Neşe, Okan ve Orhan Çekiç’in annesi, İbrahim Öner’in kardeşi, NAMİYE ÇEKİÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kuğu Kentte bulunan evinden alınarak, İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilada Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Altınordu Belediyesi Zabıta Memuru İbrahim Gültepe’nin teyzesi 0505 659 17 25

Gölköy Damarlı Mahallesinden , Ali, Bilal, Aydın,Şenel , Ayhan , Adnan,İrfan ve Ordu Esnaflarından Celal Çelenk’in babası, MUSTAFA ÇELENK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölköy Damarlı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Karaağaç Mahallesinden , Hocagillerden, Abdurrahman Karakaya’nın eşi, Müfre ,Bahri ve  Nurettin Karakay’nın annesi, FETANET KARAKAYA vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.