VEFAT 30.03.2016

VEFAT 30.03.2016

Gölköy Aydoğan Mahallesinden , İş Adamı Niyazi ve Altan Daşkın’nın babası ALİ DAŞKIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gölköy Aydoğan Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilcektir.

VEFAT 30.03.2016

 Günören Mahallesi Tomakinoğullarından , Merhum Hamit Tomakin’nin oğlu, Cemil, Nihat, Merhum Ali, Bünyamin ve Mustafa Tomakin’nin ağabeyi, Asiye, Yüksel ,Seyfettin, İmdat ve Cengizhan Tomakin’nin babası, YUSUF TOMAKİN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bucak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Günören Mahallesi Tomakin Mevkin’nde defdilecektir.
 Kabadüz Yeşilyurt Mahallesinden , Kayaoğullarından , Feyzullah Kaya’nın oğlu, Temel Kaya’nın kardeşi, Cemal , Birol ve Ersin Kaya’nın babası, KEMAL KAYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00’de İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kabadüz Yeşilyurt Mahallesinde defnedilecektir.
   Gölköy Aydoğan Mahallesinden , İş Adamı Niyazi ve Altan Daşkın’nın babası ALİ DAŞKIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Gölköy Aydoğan Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilcektir.

Medinoğullarından , Merhum Ahmet Turan Metin’nin eşi, Fatma Bilkay, Salih, Ali Rıza ve Adem Metin’nin annesi, Saadettin Bilkay’ın kayınvalidesi, Aydın, Temel,Hacı ve Mevlüt Yıldırım’ın ablası, GÜLŞENEL METİN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Selimiye mahallesinde bulunan evinden alınarak Oğmaca Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Oğmaca Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Şahincili Mahallesi, Hatipoğullarından , Merhum Ahmet Kiltan’nın oğlu, Nazif, Cemal, Süleyman,Yılmaz ve Ömer Kiltan’nın kardeşi, Merhum Rajon Kemal ve Zeynep Yıldırım’ın dünürü, Nazım Özyurt ve Hafize Kiltan’nın kayınpederi, Volkan ,Berkan Özyurt ve Kaan Kiltan’nın dedesi, Merhume Mürsel Kiltan’nın eşi, Derya ve Altınordu Belediyesi Personeli Osman Kiltan’nın babası, Terzi HAYRİ KİLTAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şahincili Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Ordu Devlet Hastanesi Emekli Personeli Faruk Özsoy’un eşi, Vehbi Özsoy ve Melike Aksu’nun annesi, Ali ve Mustafa Engin’nin ablası, Necati Aksu ve Türkan Özsoy’un Kayınvalidesi, İRFAN ÖZSOY vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Akyazı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Akyazı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.
Kabadüz Merkez Mahallesinden, Tıkıçoğullarından , Merhum Kadir Tıkıç’ın eşi, FATMA TIKIÇ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Kabadüz Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.