VEFAT 28.03.2016

VEFAT 28.03.2016

Gürgentepe Dikenlice Mahallesinden , Hasbi,Orhan ve Fevzi Özel’in babası, FERZAİL ÖZEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gürgentepe Dikenlice Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


VEFAT 28.03.2016

 
  Ordu esnaflarından , Kökenli Mahallesi Taşıyıcılar Kooperatifi eski başkanı Durmuş Çakmak ve Cihat Çakmak’ın babası, Cemil Çakmak’ın ağabeyi, CEMAL ÇAKMAK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kökenli Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Asarlıoğullarından , Merhum Mehmet Emin Akçevre ve Naciye Akçevre’nin oğlu, Emel Akçevre ve Günnil Uzunömeroğlu’nun kardeşi, Emekli Özel İdare Personeli TAYFUN AKÇEVRE vefat etmiştir.

 Cenazesi Taşbaşı Mahallesinde bulunan evinden alınarak, Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Gürgentepe Hasancık Mahallesinden , Hacı Dursun Ali Aydın’nın eşi, Ordu Esnaflarından , Nizamettin Aydın’nın annesi,NEZAKET AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gürgentepe Hasancık Mahallesinde defnedilecektir.
Saray Mahallesinden , Merhum Rıfat Uzun, Hikmet Uzun ve Celal Uzun’nun kardeşi, Birsen Uzun’nun eşi, Zeliha , Berrin ve Ayşegül Uzun’nun babası, Emekli İş Bankası Müdürü YUSUF UZUN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Kabristanlığında defnedilecektir.
Gürgentepe Dikenlice Mahallesinden , Hasbi,Orhan ve Fevzi Özel’in babası, FERZAİL ÖZEL vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün  Gürgentepe Dikenlice Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.