VEFAT 07.03.2016

VEFAT 07.03.2016

Ataoğullarından , Merhum Süleyman Talip ve Merhume Fatma Ataoğlu’nun oğlu, Merhume Semiha Ataoğlu’nun kardeşi, Vural Ataoğlu, Rezan Ataoğlu, Kurtuluş Sarı ve Merhume Nazan Alkan’nın ağabeyi, Merhume Şaziye Ataoğlu’nun eşi, Emekli Ziraat Bankası Müdürü M

VEFAT 07.03.2016

 
   Ataoğullarından , Merhum Süleyman Talip ve Merhume Fatma Ataoğlu’nun oğlu, Merhume Semiha Ataoğlu’nun kardeşi, Vural Ataoğlu, Rezan Ataoğlu, Kurtuluş Sarı ve Merhume Nazan Alkan’nın ağabeyi, Merhume Şaziye Ataoğlu’nun eşi, Emekli Ziraat Bankası Müdürü MUSTAFA ATAOĞLU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akyazı Mahallesi ORG. İbrahim Fırtına Caddesi’nde bulunan evinden alınarak Ahmet Cemal Mağden Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şahincili Şehir Kabristanlığında defnedilecektir.
Perşembe Çınar Mahallesi ,Eyüpoğullarından , Merhum Hacı Mehmet Eyüpoğlu’nun oğlu, Dursun, Ziya ,Ali,Merhum Hüseyin, Merhum Mesut, Merhum Mustafa , Emine Eyüpoğlu ve Neriman Karadeniz’in kardeşi, Cem ve Burcu Eyüpoğlu’nun babası , Ayfer Eyüpoğlu’nun eşi, Balıkçı Esnafı  CEMİL EYÜPOĞLU vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Kışlaönü Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.