VEFAT 26.02.2016

VEFAT 26.02.2016

Merhum Ahmet Musabaşoğlu’nun oğlu, Merhum Celal Maraşlıoğlu’nun yeğeni, Sinan, Recep, Sedat, Ahmet ve İabrahim Musabaşoğlu’nun babası, TEMEL MUSABAŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ordu Merkez Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacakcenaz


VEFAT 26.02.2016

 
   Hayriye Adıgüzel’in eşi, Türkan Tuzcuoğlu,Günay Tiryaki, Güladiye Mesutoğlu ve 25. Dönem Millevekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in babası,  ALİ ADIGÜZEL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gürgentepe Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Şenocak Mahallesinden ,Uzunömeroğullarından , Merhum Şevket Uzunömeroğlu’nun eşi, Şükriye, Sunay, Necmiye, Necla,Sebile,Ayfer,Taliye ve Selami Uzunömeroğlu’nun annesi  ÜMMİHAN UZUNÖMEROĞLU vefat etmiştir.   Cenazesi bugün saat 9:00’da Durugöl Mahallesi Ormen Sitesinde bulunan evinden alınarak Şenocak Mahallesi Eseli Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Yaraşlı Mahallesinden, Keliçoğullarından , Merhum Mehmet Baygeldi’nin eşi, Mustafa, Birgil, Birsen, Nurşen, Beyhan, Songül ve Ulvi Baygeldi’nin annesi,  MÜNEVVER BAYGELDİ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
  Hatipli Mahallesinden , Kıratlıoğullarından , Merhum Selime ve Ali Alan’nın oğlu,  Telat, Mustafa,İmdat,Pembe,Menşure ve Merhum Nezaket Alan’nın kardeşi, Fadime Alan’nın eşi, Güven, Selçuk,Selime ve Serkan Alan’nın babası, Köy Hizmetlerinden Emekli FERHAT ALAN vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Hatipli Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Karapınar Mahallesi Kızıllık Mevkiin’nden , Emekli Emeniyet Müdürlüğü Personeli, Merhum Embiya Şentürk’ün oğlu, Enver ve Ekrem Şentürk’ün yeğeni, AYHAN İSMAİL ŞENTÜRK vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Terzili Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
 Teyneli Mahallesi, Hacıhasanoğullarından , Dilaver ve Sayme Gümüşkaya’nın oğlu, Dilek Sağra ve Bahri Gümüşkay’nın ağabeyi, Gülcan Gümüşkaya’nın eşi, Arda ve Altan Gümüşkay’nın babası, KADER GÜMÜŞKAYA vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Teyneli Mahallesinde bulunan evinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Gülyalı Sayaca Mahallesinden , Merhum Celal Vayni’nin oğlu, Naile Vayni’nin eşi, Aynur, Ayla ve Ayhan Vayni’nin babası, Bayram, Kahraman, Aslan, Muzaffer Vayni ve Fatma Ulus’un ağabeyi, ALİ VAYNİ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün saat 10:00 ‘da bucak mahallesinde bulunan evinden alınarak Gülyalı Sayaca Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir
Yolbaşı Mahallesinden , Poyrazoğullarından , Merhum Hüseyin Poyraz,’ın eşi, Selim, Ali , Harun, Mustafa, Enver, Fatma,Ümmehan, Melehat ve Nigar Poyraz’ın annesi, Nazife , İskender ve Merhum Nazım Poyraz’ın ablası , NAZMİYE POYRAZ vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında  Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yolbaşı Mahallesinde defnedilecektir.
Gerce Mahallesi Uzunmahmut Oğullarından Ali Osman Uzun ‘nun oğlu YAŞAR UZUN vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Kayabaşı Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gerce Mahallesi Aile Kabristanlığında defenedilecektir.
 Öceli Mahallesi Çolakoğullarından , Merhgum Durmuş Çabuk ve Pembe Çabuk’un oğlu, İbrahim , Mehmet ve Ahmet Çabuk’un kardeşi, Sever Çabuk’un eşi, Adnan ve Volkan Çabuk’un babası , KEMAL ÇABUK vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Karacaömer Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karacaömer Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Merhum Ahmet Musabaşoğlu’nun oğlu, Merhum Celal Maraşlıoğlu’nun yeğeni, Sinan, Recep, Sedat, Ahmet ve İabrahim Musabaşoğlu’nun babası,  TEMEL MUSABAŞOĞLU vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Ordu Merkez Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.