Enver Yılmaz'ın Sınavı Başlıyor

Enver Yılmaz'ın Sınavı Başlıyor

Altınordu İlçe merkezinde yakın bir süre içerisinde çalışmalarına başlanacak olan 100 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımı öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ Genel Müdürlüğü ve Aksa Doğalgaz firması yetkilileri bir araya gelerek,

Enver Yılmaz'ın Sınavı Başlıyor

altyapı-ordu-400.jpgOrdu Hendekler Kenti Olacak

Altınordu İlçe merkezinde yakın bir süre içerisinde çalışmalarına başlanacak olan 100 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımı öncesi Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ Genel Müdürlüğü ve Aksa Doğalgaz firması yetkilileri bir araya gelerek, oluşabilecek alt yapı kazalarını önlemek için koordinasyon toplantıları düzenledi.

YER ALTI HİZMETLERİNİN PAYDAŞLARI BİR ARAYA GELDİ
Yer altı hizmetleri paydaşlarının bir araya geldiği toplantıların 3.’ sü OSKİ Genel Müdürlüğü idari hizmet binasında gerçekleşti. Toplantıya OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, Aksa Ordu-Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Doğan Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Dikici, OSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Faruk Gönüllük ile kurumların ilgili şube müdürleri ve iş güvenliği uzmanları katıldı.
23406
KAZI ÇALIŞMASI ÖNCESİNDE RİSK OLUŞABİLECEK KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ
OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Altınordu İlçe merkezinde kazı ve inşa çalışmalarına yakın bir zaman diliminde başlanacak olan 100 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı projesi süresinde doğalgaz hatlarına zarar vermeden kazı çalışmalarını yürütmek ve muhtemel oluşabilecek kontrolsüz gaz çıkışı durumlarında neler yapılması gerektiği gibi teknik konular görüşüldü.
 
PROJEDE GÖREV ALAN ÇALIŞANLARA GÜVENLİK EĞİTİMİ VERİLECEK
Altınordu İlçesinde mevcut doğalgaz hatlarının krokisi ortaya konularak içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının yapılacağı bölgelerde nasıl kazı yapılacağı, olası boru hasarı ve kaza sonrası prosedür ve talimatlarının belirlenmesi, projede görev alacak çalışanlara kazı çalışmalarında doğalgaz altyapı hattı güvenliği eğitimi verilmesi gibi konular görüşüldü.
 

 

23405
CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİN KORUNMASINDA KOORDİNASYON SAĞLANIYOR
OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun bir değerlendirmede bulunarak; “ Altınordu İlçemizi baştan aşağı yenileyeceğimiz ve prestij yatırımlarımızdan biri olan projede önceki deneyimlerimizden yola çıkarak paydaş yer altı hizmet birimlerimizle koordine olmamız çok önemli. Bu tip çalışma süreçlerinde maddi ve manevi kayıpların yaşanmasının önüne geçilmesi ve en önemlisi can ve mal güvenliğinin korunması yönünde koordinasyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.