VEFAT 27.01.2016

VEFAT 27.01.2016

Bahçelievler Mahallesinden , Merhum Muzaffer ve Merhume Mükerrem Ersoy’un oğlu, Ufuk Ersoy, Feza Ersoy , İrfan Ersoy ,Abdülkadir Ersoy ve Merhume Güler Eyüpoğlu’un ağabeyi, MUSTAFA ERSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazın



VEFAT 27.01.2016

 Bahçelievler Mahallesinden ,  Merhum Muzaffer ve Merhume Mükerrem  Ersoy’un oğlu, Ufuk Ersoy, Feza Ersoy , İrfan Ersoy ,Abdülkadir Ersoy ve  Merhume Güler Eyüpoğlu’un ağabeyi, MUSTAFA ERSOY vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

Taşbaşı Mahallesinden , Felekoğullarından , Merhum Osman ve Merhume Mebuse Felek’in oğlu, Kemal , Halis ve Hakkı Felek’in kardeşi, Gülbeyaz Felek’in babası , Emine Felek’in eşi, MUSTAFA FELEK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Uzunisa Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Boztepe Mahallesinden , Şimşitoğullarından , Merhum Mustafa Şimşir’in kızı,Merhum Nazım , Üzeyir, Cafer ve Rüştü Şimşir’in kardeşi, Cemal Gür’ün eşi, GÜLÜŞAN GÜR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Mahallesi Duapelit Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Yıldızlı Mahallesi, Kalyoncuoğullarından , Merhum Salim Baş’ın kızı, TALİYE BAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Bayadı Civil Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir. 
Alembey Mahallesinden , Müsüroğullarından , Merhum Zihni ve Aynur Şahin’nin kızı, Ayla ve Derya Şahin’nin kardeşi, HAVVA ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün İmamhatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Gökömer Mahallesi Alaçatam Mevkii’nden , Merhum Ahmet Pamuk’un oğlu, Filiz , Emine ,Esma ,Ahmet ve Mehmet Pamuk’un babası , Sevgican Pamuk’un eşi, HALİL PAMUK vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Bahçelievlerde bulunan evinden alınarak Cumhuriyet Mahallesi Meydan Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.