OSKİ'nin Makine-Araç Gücü Arttı

OSKİ'nin Makine-Araç Gücü Arttı

...toplamda 105 araç OSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırıldı. Bu son alınan araçlar ile birlikte OSKİ araç sayısını 170’ e çıkardı. Araçlar ilçelere ve birimlere ihtiyaç durumlarına göre dağıtımı yapıldı.


OSKİ Genel Müdürlüğü, daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek adına araç ve ekipman filosunu genişleterek kurumsal çalışmalarına istinaden 2016 yılında planlanan yoğun yatırım projeleri öncesi sahada ve idari işlerde kullanılmak üzere kiralama yöntemiyle OSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan yeni araçların, ilgili birimlere teslimatı yapıldı.

OSKİ'nin Makine-Araç Gücü Arttı23289
 
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan ile Suat Olgun’un hazır bulunduğu teslim töreninde, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Cem Ertan, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Sarı, Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı ve  Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkan Vekili Resul Gürel ile şube müdürleri ve araç operatörleri katıldı.
 
OSKİ’DE ARAÇ SAYISI 170’E ÇIKTI
Ordu’nun saha ve arazi şartlarına uygun 9 adet son sistemlerle donatılmış kamyon, kazılarda ve imalatlarda kullanılmak üzere 20 adet kazıcı ve yükleyici  iş makinası, arazide her türlü ihtiyaçlara cevap verebilecek 32 adet arazili pick up, 16 adet  çift kabin kamyonet, 1 adet binek otomobil, 2 adet minibüs, 10 adet arazi koşullarına uygun binek araç ve 15 adet ticari binek araç olmak üzere toplamda 105 araç OSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırıldı. Bu son alınan araçlar ile birlikte OSKİ araç sayısını 170’ e çıkardı. Araçlar ilçelere ve birimlere ihtiyaç durumlarına göre dağıtımı yapıldı.
 
DAHA VERİMLİ VE HIZLI HİZMET VERİLMESİ SAĞLANACAK
Araçların teslim töreninde kazasız ve belasız bir hizmet yılının olması temenni edilerek kurban kesimi yapıldı. OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, yeni alınan bu araçlar ile birlikte arazide ve sahada daha verimli ve hızlı çalışma imkanı sağlayarak abonelerine hizmet verebileceklerini belirtti.
 
ARAÇLAR KULLANILIRKEN DİKKAT EDİLMELİ
Genel Müdür Fatih Yürük, araç operatörlerine ve şoförlerine araçların özel ve hizmet dışı faaliyetlerde kullanılmaması yönünde uyarılarda bulunarak, araçları kendi öz malları gibi görmeleri ve hor kullanmamaları gerektiğini, kazasız ve üzüntü verecek sonuçların çıkmayacağı bir yatırım yılının geçirilmesini temenni etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.