VEFAT 01/02 .01. 2016

VEFAT 01/02 .01. 2016

Bayramlı mahallesinden Hacıoğullarından merhum Abdullah Aksoy’un oğlu, Fatma Aksoy’un eşi, Orhan ve Oktay Aksoy’un babası, Teyyar Aksoy’un kardeşi, OSMAN AKSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Akyazı Camii’nde kılınacak c


VEFAT  01.01.2016 

 
Uzunmusa Mahallesi Aşağı Sokaktan, Benlioğullarından , Merhum Durmuş Karadağ’ın oğlu, Köksal, Yalçın ve Nevin Karadağ’ın babası , emekli polis memuru ALİ KARADAĞ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün saat 10:00 da Uzunmusa Mahallesi Aşağı Sokakta bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
                         
      Gülyalı Alibey Mahallesinden İspiroğullarından Merhum Halil Günday’ın kızı, Şükrü Aydın’ın eşi, Avni, Ünal, Yücel, Ahmet, Necla, Emine ve Neşe Günday’ın  kardeşi, ZEYNEP AYDIN vefat etmiştir.
             
      Ceazesi bugün Cuma namazının ardından Akyazı Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Gülyalı Alibey mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT 02.01.2016

 
      Kabadüz İlçesi Akgüney Mahallesinden Fatoğullarından İsa ve Aydın Özdemir’in babası, Ahmet oğlu,  HAKİ ÖZDEMİR vefat etmiştir.
             Cenazesi bugün saat 10:00’da Bucak Mahallesindeki evinden alınarak öğlen namazından sonra Kabadüz Akgüney Mahallesi Bakacak mevkiindeki Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
   Bayramlı mahallesinden Hacıoğullarından merhum Abdullah Aksoy’un oğlu, Fatma Aksoy’un eşi, Orhan ve Oktay Aksoy’un babası, Teyyar Aksoy’un kardeşi, OSMAN AKSOY vefat etmiştir.

     Cenazesi bugün ikindi namazının ardından Akyazı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Üçyol mezarlığına defnedilecektir.
Piraziz ilçesi Esentepe köyünden, Kavrazoğullarından, Metin Şahin’in annesi, Aziz Işıkdemir’in kayınvalidesi, ZEYNEP ŞAHİN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün öğle namazının ardından Piraziz Esentepe köyündeki merkez camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra  aile mezarlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.