Başkan Yılmaz'ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan Yılmaz'ın Yeni Yıl Mesajı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayınladığı yeni yıl mesajında; “Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla Karadeniz’in incisi, günümüzün parlayan yıldızı Ordu için gerekli olan tüm yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki biz


GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Başkan Enver Yılmaz'ın Yeni Yıl Mesajı

2016 YENİLİKLERİN YILI OLACAK
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yayınladığı yeni yıl mesajında; “Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla Karadeniz’in incisi, günümüzün parlayan yıldızı Ordu için gerekli olan tüm yatırımları hayata geçirmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe, sizlerin de desteği ile yaşamaktan gurur duyduğumuz bu güzel kent daha da güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir” dedi.
23251
2016 yılanda da birçok projeyi hayata geçireceklerini vurgulayan Başkan Enver Yılmaz şu görüşlere yer verdi: “Her yeni yıl sadece takvimlerde değişen bir yaprak değil, aynı zamanda bizler için de yenilenme, hayatı yeniden gözden geçirme fırsatıdır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekir. Yeni yıl, geçmiş yıllardaki başarılarımızı daha ileri götürmek; birlik ve beraberlik içerisinde, bir ve bütün olarak gelecekte daha neler yapabileceğimizi değerlendirip hedeflerimizi hayata geçirmek için de bir fırsat olmalıdır.
 
Büyükşehir Belediyemizin kuruluşundan bu güne kadar geçen zaman, Ordu ilimiz için büyük yatırımların, önemli hedeflerin gerçekleştirildiği aylarla dolu oldu. Daha iki yılı doldurmayan bir Büyükşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana ilimizi yeniden yapılandırmak, modern bir şehir oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları ve bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye başladık.
Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla Karadeniz’in incisi, günümüzün parlayan yıldızı Ordu için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşmamızı tamamlayarak adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorunlarını çok iyi bildiğimiz bu şehrin başta yol ve su konusundaki problemlerini ortadan kaldırarak, Ordumuzu geleceğe hep birlikte hazırlıyoruz. Sizlerin verdiği desteğin hükümetimizin imkanlarını seferber etmesiyle birleşince, hayalini dahi kurmakta zorlandığımız birçok yatırım bugün hizmete sunulduğunu görüyoruz.
Bu hizmetleri katlayarak çoğaltmak için, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da gerekli planlamalarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe sizlerin de desteğiyle yaşamaktan gurur duyduğumuz bu güzel kent, daha da güzelleşecek, değişecek ve yenilenecektir.
 
2015’i geride bırakırken, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte daha zinde bir şekilde 2016’ya yeni projelerin ve atılımların heyecanı içinde giriyoruz. İnşallah hizmet dolu nice yılları hep birlikte yaşayacağız. Yeni yılın hepimiz için sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesi temennisiyle tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.