Yılmaz:Ceza Yemedi Kural İhlali Yaptı

Yılmaz:Ceza Yemedi Kural İhlali Yaptı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “TEDES uygulamasında Kural İhlali Yapan Sürücünün ceza makbuzlarını Manşetten Görenlerin, Bu Sürücünün Yedi Kere Kural ihlai yapmasını görmemesini" eleştirdi.

Yılmaz: TEDES'ten Ceza Yemedi, Kural İhlali Yaptı! 23240

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “TEDES uygulamasında Kural İhlali Yapan Sürücünün  ceza makbuzlarını Manşetten Görenlerin, Bu Sürücünün Yedi Kere Kural ihlai yapmasını görmemesini" eleştirdi.

CEZA YEMEDİ, KURAL İHLALİ YAPTI

TEDES ile ilgili eleştirilere de cevap veren Başkan Enver Yılmaz; “Ceza yiyen sürücülerle ilgili ‘Ceza yedi’ değil ‘Kural ihlali yaptı’ gerçeği anlaşılana kadar konuşmaya devam edeceğiz. TEDES’le ilgili %100’lere varan bir memnuniyet var. Trafik kazaları %96 azaldı. Ölümlü ve ciddi yaralanmalı kaza yaşamadık. Bu uygulama sadece Ordu’ya özgü bir durum değil. İstanbul ve Ankara’da da var. 2017 yılında tüm Türkiye bu sisteme geçecek. Sistemi kanunlar çerçevesinde uygulayan Emniyet Müdürlüğü ve biz, Ordu’nun trafik sorununu düzene sokmak ve gerekli çalışmaları bir an önce hayata geçirmek için bu projeye ortak olduk. İşleyişle ilgili bir sorun varsa bizler yine de çözmeye hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum