VEFAT 27.10.2015

VEFAT 27.10.2015

Kabadüz Karakiraz Mahallesinden Merhum Şevket Dursun’nun oğlu, Mustafa ve Ayhan Dursun’nun ağabeyi , Telat ve Tekin Dursun’nun babası, KADİR DURSUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karakiraz Mahallesi Hapan Camii’nde saat 11:00’de kılınacak cen


VEFAT 27.10.2015

Kabadüz Karakiraz Mahallesinden Merhum Şevket Dursun’nun oğlu, Mustafa ve Ayhan Dursun’nun ağabeyi , Telat ve Tekin Dursun’nun babası, KADİR DURSUN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Karakiraz Mahallesi Hapan Camii’nde saat 11:00’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Ulubey Durak Mahallesinden , Alaybeyoğullarından , Ordu Belediyesi emekli zabıta memurlarından Ceyhan Şensoy’un babası, Tolgay , Pembegül ve Galip Şensoy’un dedesi , İmdat Şensoy’un kayınpederi, GALİP YURDAKUL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Durugöl Mahallesi Uzaykent Sitesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

 Perşembe Çamarası Mahallesinden Gadıoğullarından , Hacı Şükrü Korkmaz’ın eşi ,  HANİFE KORKMAZ vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Perşembe Çamarası Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Çamlıhemşinli Yunus Güler’in oğlu , Ayşe Güler’in eşi, Aydan Yalçın, Ali Güler ve Aylin Güler’in babası SEDAT GÜLER vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Durugöl Taşbahçe sitesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Teyneli Mahallesinden Tiryakioğullarından , Merhum Mehmet Tiryaki’nin oğlu, Merhum İsmail Tiryaki ve Mustafa Tiryaki’nin kardeşi , Ziraat Bankası Emekli Personeli HAMDİ TİRYAKİ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Teyneli Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.