OSKİ'den Ünye Depolarına Yenileme

OSKİ'den Ünye Depolarına Yenileme

Ünye İlçe merkezini besleyen içme suyu depoları, OSKİ tarafından yapılan tadilat ve restorasyon 23117çalışmalarıyla daha verimli hale getirildi. Yoğun bir nüfusa içme suyu hizmeti sağlayan depoların manevra odası ve vanalarının kullanım ömrünü yitirdiğind

ÜNYE'DE İÇME SUYU DEPOLARI

OSKİ TARAFINDAN RESTORE EDİLDİ


OSKİ Müdürlüğü sahada sürdürdüğü yatırım faaliyetlerinin yanında mevcut yapılarında tadilat ve restore çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.
DEPOLAR TADİLAT VE RESTORASYON ÇALIŞMALARIYLA DAHA VERİMLİ HALE GETİRİLDİ
Ünye İlçe merkezini besleyen içme suyu depoları, OSKİ tarafından yapılan tadilat ve restorasyon 23117çalışmalarıyla daha verimli hale getirildi. Yoğun bir nüfusa içme suyu hizmeti sağlayan depoların manevra odası ve vanalarının kullanım ömrünü yitirdiğinden, sağlıklı ve verimli içme suyu hizmeti verememekteydi. OSKİ teknik ekipleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla içme suyu depolarının manevra odasının borulaması ve vanaları yenilendi.
DEPOLARIN DAHA VERİMLİ VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VATANDAŞLARA HİZMET VERMESİ SAĞLANDI
İç ve dış cephelerin boya ve bakımları yapılarak kış mevsimi öncesi yağışlara karşı depolar daha dayanıklı hale getirildi. Böylece Ünye İlçe merkezini besleyen depoların daha verimli ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlara hizmet vermesi sağlandı.  Ayrıca depolar ile birlikte terfi merkezide restore edilerek eskiyen ve kullanma ömrü biten teknik malzemeler yenileriyle değiştirildi.
ÜNYE İLÇESİNDE İÇME SUYU VE ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ünye İlçesine OSKİ’nin 2014 ve 2015 yılları içerisinde çok ciddi yatırımlar kazandırdığını, yapılan program ve projeler çerçevesinde hem mevcut yapıların tadilatı hem de içme suyun ve alt yapıda aksayan ve yetersiz kalan yerlerde sıfırdan yatırımların Ünye İlçesinde süreceğini” belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.