VEFAT 22.10.2015

VEFAT 22.10.2015

Merhum Kamil Çelebi’nin oğlu , Ali Osman Çelebi, Ali Fuat Çelebi ve Turgut Çelebi’nin ağabeyi, Kenan , Şaziye ve Nermin Çelebi’nin babası ,Sadegül Çelebi’nin eşi , DURSUN ÇELEBİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzunisa Mahallesi Kızılbük Camii’nde öğle n


VEFAT 22.10.2015

 Güzelyurt Mahallesinden , Küpüçoğullarından ,Merhum Ali Gümüşkaya’nın oğlu, Şenay Karahasan, Sebehat Göç , Kıymet Tekin,Sabriye Akdeniz, Tahsin ,Kaşif , Asim ve Merhum Rasim Gümüşkaya’nın kardeşi , Akgül Seferoğlu , Adnan,Ümit ve Naci Gükmüşkaya’nın babası NAŞİT GÜMÜŞKAYA vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün Güzelyurt Mahallesi bulunan evinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Nizamettin Mahallesinden , Merhum Rıfat Kulaçoğlu’nun eşi , Merhum Durmuş Yeşiltepe’nin kardeşi, Ayşegül Kemiksizoğlu, İlker ,Adil ve Ali Kulaçoğlu’nun annesi MUAZZEZ KULAÇOĞLU vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Doğa Kent Sitesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kardeşler Mahallesinden , Sağıroğullarından ,Merhum Salih Yazgan’nın eşi, Selehattin , Ahmet ,Alehattin ve Mitat Yazgan’nın annesi , EMİNE YAZGAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Selimiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kardeşler Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Merhum Kamil Çelebi’nin oğlu , Ali Osman Çelebi, Ali Fuat Çelebi ve Turgut Çelebi’nin ağabeyi, Kenan , Şaziye ve Nermin Çelebi’nin babası ,Sadegül Çelebi’nin eşi , DURSUN ÇELEBİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzunisa Mahallesi Kızılbük Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.