VEFAT 10.10.2015

VEFAT 10.10.2015

Ulubey ilçesi Refahiye mahallesinden İbrahim Yavuz’un oğlu, Bilal, Turan ve Mevlüt Yavuz’un ağabeyi, CEVDET YAVUZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün 13: 00’da Şahincili mahallesi imam-hatip lisesi karşısındaki evinden alınarak ikindi namazının ardından Ulub

VEFAT 10.10.2015
 
       Dedeli Mahallesinden Tataroğullarından Şakir Gültepe ve merhum Haki Gültepe’nin babası, İhsan Akyürek ve merhum Mehmet Odabaş’ın kayınpederi, İl Hakem Kurulu Başkanı Hakan Gültepe’nin dedesi, ALİ GÜLTEPE vefat etmiştir.
 
       Cenazesi bugün saat 11:00’da Dedeli Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Durugöl Mahallesinden merhum İhsan ve Rabia Ceylan’ın kızı Mustafa , Osman , Sultan , Hatice ve Fatma Ceylan’ın kardeşleri İsa ve Ergün Çavuşoğulları’nın yeğeni, Salih Çakır’ın eşi, HÜLYA ÇAKIR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Durugöl Mahallesindeki evinden alınarak Öğle namazının ardıdan Esnaf Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Çakır Mahallesindeki Aile Kabristanlığında defnedilecektir.      


 Gölköy ilçesi Damarlı mahallesinden Karamanoğullarından Selahattin Karamanoğlu’nun oğlu, Köksal, Gökhan, Çiğdem ve Özlem Devrim’in babası, Saliha Devrim’ in eşi, SALİM DEVRİM vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün öğle namazının ardından Damarlı Merkez Camii’nde kılınacak  cenaze namazından  sonra Damarlı Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey ilçesi Refahiye mahallesinden İbrahim Yavuz’un oğlu, Bilal, Turan ve Mevlüt Yavuz’un ağabeyi, CEVDET YAVUZ  vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün 13: 00’da Şahincili mahallesi imam-hatip lisesi karşısındaki evinden alınarak ikindi namazının ardından Ulubey Refahiye mahallesindeki merkez camii’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.