Başkan Yılmaz; Yol Haritamız Ortak Akıl

Başkan Yılmaz; Yol Haritamız Ortak Akıl

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, okulların başlamasıyla birlikte Ordu’da servis hizmeti veren araç sahipleri ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu

Başkan Yılmaz; Yol Haritamız Ortak Akıl23075
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, okulların başlamasıyla birlikte Ordu’da servis hizmeti veren araç sahipleri ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Şoför esnafına seslenen Başkan Yılmaz; “Yaptığımız işlerde doğruyu ve yanlışı sizlerle istişare ederek, ortak aklı yakalamaya ve memnuniyeti sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
 
"ORTAK AKIL" ÇOK ÖNEMLİ
 
Ordu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hamdi Işık ile şoför esnaflarının katıldığı toplantıda, “Seçimlerden önce ne dediysek, yine aynısını tekrarlıyoruz. Toplu taşıma araçları dahil, tüm esnaflarımızın kazanılmış hakları korunacak” şeklinde sözlerine başlayan Başkan Yılmaz; “T plakaların, S plakaların, M plakaların ve dolmuşların haklarını koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Siz memnun olmadığınız yerde bizim burada siyaset yapmamızın bir manası yoktur. Doğruyu ve yanlışı birlikte tartışacağız ve işin sonundaki memnuniyeti hep beraber göreceğiz. Görevde olduğumuz süre içerisinde bir tane dahi S plaka vermedik fakat 
bizden önceki dönemde S plaka sahibi olan 335 arkadaşımızın S plakasının sahibi benim ve 
plakaları ben vermiş gibi sizlerin hakkınızı da sonuna kadar koruyacağım, bundan hiç endişeniz olmasın” şeklinde konuştu.
 
Altınordu ilçesinde "S" plakalı araçlarla çalışmaları yürütmek üzere bir komisyon oluşturulduğunu belirten Başkan Yılmaz; “S plakalarla ilgili Şoförler Odası, Servisçiler Derneği ve Büyükşehir’den yetkililerin yer aldığı bir komisyon kurduk.  Bu komisyonun raporuna göre Altınordu ilçemizde "S" plakalı araçlar ihtiyacı karşılarsa, bu araçlarla servis yapılacak. "S" plakalı araçların ihtiyacı karşılamaması halinde, komisyonun yapacağı çalışmaya göre sayı belirlenecek. Sizlerin talepleri çerçevesinde üzerimize düşeni yapacağız, hakkınızı da koruyacağız” dedi.
 
ŞEHİR İÇİ ULAŞIMLA İLGİLİ YENİ GÜZERGAHLAR OLUŞTURACAĞIZ
 
Şehir içi dolmuş hatlarıyla ilgili herkesin haklarını koruduklarını ve hiç kimseyi mağdur 
etmeyecek bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Yılmaz; “Sahil yolundaki sıkıntıyı 
azaltmamız lazım.
Bu nedenle şehir içi ulaşımla ilgili yeni güzergahlar oluşturacağız.
 
Çalışmalara başladık; sanayinin arkasından Karşıyaka Mahallesi’ne ve oradan da Şirinevler Mahallesi’ndeki köprüden geçerek Çelebioğlu boğazına kadar çift gidiş gelişli yolu açacağız. 
İnşallah 1-1.5 ay içerisinde burayı asfaltlamayı planlıyoruz. Stadyum ve çevresinde devam 
eden doğalgaz çalışması bittiğinde, inşallah Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Boztepe 
Devlet Hastanesi’nin yukarısından Şahincili Mahallesi ve Devlet Hastanesi’ne kadar uzanan 
çevre yoluna bağlantı projemiz ve yapımı devam eden bir iki tane de köprümüz var. Trafiğe 
kapatacağımız alanlar olacak. Her birinizle bunları tek tek konuşamıyorum fakat temsilciniz 
olan arkadaşlarımızla günlük olarak bunların hepsinin istişaresini yapıyoruz. Yapacaksak 
yapacağımızı, yapmayacaksak da işin doğrusunu kamuoyuyla başından sonuna kadar 
paylaşacağımızı söylüyoruz” şeklinde konuştu.
 
SÖZ VERİLEN NE VARSA HEPSİ YAPILACAK
Kendileri açısından artık sistemin oturduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Hem iktidarımız 
döneminde hem de Büyükşehir döneminde şehrimize söz verilen ne varsa inşallah hepsi 
yapılacak. Şu an saat 12.20 itibariyle 12 ayrı yerde asfalt döküyoruz. 24 saat boyunca 12 ayrı yerde ve 12 ilçede dağ, taş her tarafı asfalt yapıyoruz.
 
Efendim yol çalışmaları yapıyorsunuz da şehir merkezine hala girmediniz, diyorlar. Doğalgaz çalışması bitmediği, aşağıda kanalizasyon akmadığı için kanalizasyonu yapmadan yol çalışmalarına giremeyiz. Bizden öncekilerin ömrü hep kaldırım yapmakla geçmiş. 32 sene bu memleketin çöpü Durugöl’de, Ordu’nun en güzel yerine döküldü. Biz, bir yıl içerisinde bu sorunu çözeceğiz, dedik. Evet, bir yıl içerisinde çözemedik fakat 13 ay içinde çözdük. Şu anda Ordu’nun 32 yıldır çöp dökülen en güzel yeri Durugöl’e çöp dökmüyoruz. Kötü mü oldu, elbette güzel oldu” dedi.
 
Başkan Enver Yılmaz’dan önce söz alan Ordu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı 
Hamdi Işık ise yaptığı konuşmada; “Büyükşehir Belediyesi ve bizim asli görevimiz; yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza sağlıklı bir şekilde servis hizmeti sağlamak. Bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.