Savaşsız Sömürüsüz Nice Bayramlara!

Savaşsız Sömürüsüz Nice Bayramlara!

Kurban Bayramınızı Kutlar, Tüm dünyada Sömürüsüz, Savaşsız, İnsanların isanca yaşayabildiği Küresel sermayenin Para Daha fazla Para hırsı yüzünden Çocukların Balina gibi karaya vurmadığı, barış dostluk ve dayanışmanın hakim olduğu bir dünyaya başlangıç o

Savaşsız,Sömürüsüz Nice Bayramlara!bayramkutlamasi.jpg

Ordu Kent Gazetesi ve Nevzat Akata olarak Kurban Bayramınızı Kutlar, Tüm dünyada Sömürüsüz, Savaşsız, İnsanların İnsanca yaşayabildiği Küresel sermayenin, "Para daha fazla Para" hırsı yüzünden Çocukların Balina gibi karaya vurmadığı, Barış Dostluk ve Dayanışmanın hakim olduğu bir Dünyaya başlangıç olması dileği ile....


Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Birlik, esenlik ve mutluluk kaynağı olan dini ve milli bayramlarımız bizleri ayakta tutan, geleneklerimize ve köklerimize bağlayan en önemli zaman dilimleridir.

23053Ailelerin bir araya geldiği, küslerin barıştığı, çocukların sevindirildiği, büyüklerimizin gönüllerinin alındığı bayramlarımızı bu yönde dolu dolu geçirerek idrak etmek gerekir. Bayramı bayram yapan, bayramda tatil yapmak değil yukarıda belirttiğimiz toplumsal hasletlerimizi ve adetlerimizi yaşatmak ve sonraki nesillere aktarmaktır.

Milletçe birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde bayram sevinci yaşamaya çok ihtiyaç duymaktayız. Aldığımız şehit haberleri ile buruk bir bayram geçireceğiz fakat biliyoruz ki Aziz Milletimiz yüzyıllar boyunca birçok badire ve sıkıntı atlattığı gibi günümüzde yaşanan bu sıkıntıyı da başarı ile atlatacaktır.

Bu vesile ile eşsiz fedakarlıklarını dünya durdukça unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Bu duygular içinde tüm milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

İrfan BALKANLIOĞLU
Ordu Valisi 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.