VEFAT 13.09.2015

VEFAT 13.09.2015

Merkez Akkese Mahallesinden Nevitoğullarından merhum Hilmi Tekintaş’ın eşi Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Yalçın,Penbe,Kadife Tekintaş’ın anneleri FATMA TEKİNTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Bahçelievler Ulu

VEFAT 13.09.2015
 
Güzelyalı mahallesinden merhum Rasim Aydın Kaptan’ın oğlu, Mustafa, Hatice, Ayla ve Turgay Kaptan’ın babası, merhum Kazım Aydın Kaptan’ın kardeşi, TAHSİN AYDIN KAPTAN vefat etmiştir.
 

Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Güzelyalı camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı mezarlığında defnedilecektir


Ulubey Durak mahallesinden Avalıoğullarından merhum Salim Gündoğdu’un oğlu, Osman, Salih, Alaattin ve Mustafa Gündoğdu’nun ağabeyi, MUZAFFER GÜNDOĞDU vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün  saat 11: 00’de Ulubey Durak mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında defnedilecektir.


Uzun Mahmut mahallesi derekol mevkiinden Yavaş oğullarından merhum Ali Yavaş’ın eşi, merhum Mehmet, Cemile, Alime ve Nazife Yavaş’ın annesi, Ahmet Temel’in kayınvalidesi, AYŞE YAVAŞ vefatetmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00’de Uzun Mahmut mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey ilçesi Yukarı Kızılen  mahallesinden Tophasan oğullarından merhum Halis oğlu, merhum Selim, Dursun, Muzaffer, Haspi, Ahmet ve Halis Tut’un kardeşi, Nural, Sami ve Remzi Tut’un babası, SABRİ TUT vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün öğle namazının ardından Çamurlu mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merkez Akkese Mahallesinden Nevitoğullarından merhum Hilmi Tekintaş’ın eşi Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Yalçın,Penbe,Kadife Tekintaş’ın anneleri FATMA TEKİNTAŞ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün İkindi namazının ardından Bahçelievler Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Akkese Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kabadüz Kirazdere Haydar Mahallesinden merhum Mehmet Alkan’ın eşi,Temel,Mustafa,

Ayhan Alkan,Emine Gündüz,Fatma Engin ve Salih Albayrak’ın anneleri HATİCE ALKAN vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün öğle namazının ardından İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kirazdere Haydar Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.