VEFAT 29.08.2015

VEFAT 29.08.2015

Kabadüz Harami Mahallesi Kızıldüz mevkii’nden merhum Selim Aydın ve Minire Aydın’ın oğlu,Sebahattin,Fikret,Çoşkun ve Olgun Aydın’ın kardeşi OKTAY AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yolaydın ai


VEFAT 29.08.2015

       Karaoluk Mahallesinden merhum Şevki ustanın torunu,merhum Hasan Arslan’ın oğlu HÜSEYİN ARSLAN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Karaoluk merkez Camii’nde İkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Karaoluk Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kabadüz Harami Mahallesi Kızıldüz mevkii’nden merhum Selim Aydın ve Minire Aydın’ın oğlu,Sebahattin,Fikret,Çoşkun ve Olgun Aydın’ın kardeşi OKTAY AYDIN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yolaydın aile kabristanlığında defnedilecektir.

Altunyurt Mahallesinden Aşçıoğullarından Merhum Mehmet Aşçı’nın oğlu;Muzaffer, Ahmet, ve Ünal Aşçı’nın kardeşi; Serdar, Yeliz, Gülsüm ve Elif Aşçıların babası; Neriman Aşçı’nın eşi; Köy Hizmetlerinden emekli ÖMER AŞÇI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Altunyurt Camiinde kılınanacak öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.