VEFAT 21.08.2015

VEFAT 21.08.2015

Gülyalı Alibey Mahallesinden ,İsmail Cebeci’nin oğlu , Şenel , Cemil, Kadir ve İsmail Cebeci’nin babası ALİ CEBECİ vefat etmiştir. Cenazesi Yeni Mahallede bulunan evinden alınarak Gülyalı Alibey Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaz


VEFAT 21.08.2015

  Yokuşdibi Yukarı Kirazdere Mahallesinden Merhum Ramiz Acar ve Asiye Acar’ın oğlu , Ramiz Acar Okumuş ve Havva Topkaya’nın ağabeyi ,Asiye , Dilek, Melek , Hanife , Eyüp ve Yahya Acar’ın babası Terzi HACI MEHMET ACAR vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün İmam Hatip Camii’nde Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yokuşdibi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Saraycık Mahallesi ,Poturlu Mevkii’nden , Nail Baş’ın eşi , Aydın Baş, Erdoğan Baş ,Cafer Baş ve Mustafa Baş’ın annesi İPEK BAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Saraycık Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Gülyalı Alibey Mahallesinden ,İsmail Cebeci’nin oğlu , Şenel , Cemil, Kadir ve İsmail Cebeci’nin babası  ALİ CEBECİ vefat etmiştir.

Cenazesi Yeni Mahallede bulunan evinden alınarak  Gülyalı Alibey Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defenedilecektir.

 Perşembe Yarlı Tekkabak Mahallesinden , Mustafa Ayhan’nın oğlu , Mücella ,Mustafa ,Fatih ve  Cem Ayhan’nın babası ,Gülşen Ayhan’nın eşi , YAŞAR AYHAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde Cuma Namaının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yarlı Mahallesinde  defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.