VEFATLAR 06.08.2015.

VEFATLAR 06.08.2015.

Aziziye Mahallesinden Çakırmelikoğullarından ,Merhum Ahmet Melikoğlu’nun oğlu , Sultan Melikoğlu’nun eşi , Papatya Serdar ve Sefa Melikoğlu’nun babası ,Ordu Esnaflarından Bolkepçe ALİ MELİKOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazını

VEFATLAR 06.08.2015.

Delikkaya Mahallesinden Manavoğullarından , Merhum Ali Şenyuva’nın oğlu, Merhum Bekir Şenyuva, Adil Şenyuva , Cemil Şenyuva ve Cahit Şenyuva’nın kardeşi, Beste Kara ve Ali Şenyuva’nın babası , İSMET ŞENYUVA vefat etmiştir. bugün Delikkay Mahalle Camii’nde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

---------------

Işıklı Köyü , Doğu Mahallesinden , Külünkoğlullarından ,Halil Külünk’ün babası NİYAZİ KÜLÜNK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kertil Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
-------
Aziziye Mahallesinden Çakırmelikoğullarından ,Merhum Ahmet Melikoğlu’nun oğlu , Sultan Melikoğlu’nun eşi , Papatya Serdar ve Sefa Melikoğlu’nun babası ,Ordu Esnaflarından Bolkepçe ALİ MELİKOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Zafer Mahallesinde defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.