VEFAT 05.08.2015

VEFAT 05.08.2015

Perşembe Babalı Mahallesinden Gazeteci Cemil Ciğerim’in kız kardeşi , Prof. Dr. NEVİN CİĞERİM vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

VEFAT 05.08.2015

Ulubey Yeni Mahalleden , Seferoğullarından ,Merhum Temel Atinkaya ve Merhum Hacı Ali Özkan ‘nın torunu ,Murat Atinkaya’nın kardeşi , Ertuğrul Atinkaya’nın oğlu ,  TEMEL ATİNKAYA vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Ulubey Yeni Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Güzelyalı Mahallesinden Merhum Osman ve Fadime Ekiz’in kızı, Nurgül, Perihan , Adem ve Özcan Ekiz’in ablası ,Merhum Selehattin Kılıç’ın eşi , Özkan Kılıç’ın annesi  NURAN KILIÇ vefat etmiştir.
 Cenazesi bugün Kirazlımanı Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Merhum Kemal Yeşil’in eşi FAHRİYE YEŞİL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şarkiye Mahallesinde bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Keçiköy Yukarıtepe Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe Babalı Mahallesinden Gazeteci Cemil Ciğerim’in kız kardeşi , Prof. Dr. NEVİN CİĞERİM vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Perşembe Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 Şenocak Mahallesi Esenli Mevkii’nden Cahit Akkaya’nın eşi, ÇİÇEK AKKAYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şenocak Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şenocak Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.