Tenis Kortlarına Bakım Başladı

Tenis Kortlarına Bakım Başladı

ORBEL tarafından yapılan açıklamada; Türkiye’de eşine pek rastlanmayan, oyuncuların daha güçlü ve dayanıklı olmalarını sağlayan toprak saha baştan aşağı yenilenerek Ordu’lu tenis sporcularının hizmetine sunuluyor. ORBEL A.Ş. tarafından devralınan; 2 adet



ORBEL A.Ş. tarafından devralınan; 2 adet toprak, 3 adet asfalt saha ve aynı zamanda kafeterya bölümünde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Tenis Kortlarına Bakım Başladı

ORBEL tarafından yapılan açıklamada; Türkiye’de eşine pek rastlanmayan, oyuncuların daha güçlü ve dayanıklı olmalarını sağlayan toprak saha baştan aşağı yenilenerek Ordu’lu tenis sporcularının hizmetine sunuluyor. 

Geçmiş sezonlarda toprak sahayı kullanan sporcuların doğru ayakkabı kullanmamasından ve sahanın düzenli bakımlarının yapılmaması sonucu zemin aşırı yıpranmıştır. Halen yapımı devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında toprak sahanın; Çorum’dan getirilen özel zemin toprağının serilmesi ve yenilenmesi, saha çizgilerinin onarılması, yağmur suyu kanallarının temizlenmesi, saha sulama sisteminin yenilenmesi ve ışıklandırma sistemlerinin yenilenmesi yer almaktadır.

Kortların yenilenme işlemleri kademeli olarak devam etmekte olup, hizmet vermeye devam etmektedir, denildi

Tenis Kortu; Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Tenis Kortu Kompleksi Sosyal Tesis işletmesi Ordu Büyükşehir Belediye Meclisinin 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi kanununun 26.maddesi uyarınca ORBEL A.Ş. ‘ye devrolmuştur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.