VEFAT 10.07.20

VEFAT 10.07.20

Ordu Eşraflarından Merhum Abdülkadir Gürsoy ve Necla Gürsoy’un oğlu, Abdülkadir Gürsoy ve Hazal Gürsoy’un babası , Firuzan Gürsoy’un eşi, AHMET GÜRSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çerli Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde Cuma namazının

 VEFAT 10.07.2015
 
Gökömer Mahallesinden  Bahtiyar Şaşmaz’ın Eşi ,Sezgin , Kadife ve Şaziye’nin annesi PERİHAN ŞAŞMAZ vefat etmiştir.
 
Cenazesi Gökömer Mahalle Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ordu Eşraflarından Merhum Abdülkadir Gürsoy ve Necla Gürsoy’un oğlu, Abdülkadir Gürsoy ve Hazal Gürsoy’un babası , Firuzan Gürsoy’un eşi, AHMET GÜRSOY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çerli Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Kabristanlığında  defnedilecektir.

Eymür Mahallesi Fettahoğullarından Merhum Adem Kahraman’nın oğlu , Ergün ve Göksel Kahraman’nın babası , Turgay ve Adnan Kahraman’nın amacası TEYFİK KAHRAMAN vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün saat 11:00’ de Eymür Aile Kabristanlığında kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Yemişli Mahallesinden Küçükyusufoğullarından Merhum Kamil İştar’ın eşi, Şerafettin İştar , Nuri İştar, Aktuğ İştar , Elveda Özkan , Zeynep Arıseven ve Ayten Saka’nın annesi MENUŞA İŞTAR vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Yemişli Merkez Camii’nde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yemişli Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ulubey Uzunmahmut Mahallesinden Civeloğullarından ,Veysel Yavaş’ın oğlu , Mustaf Yavaş , Birol Yavaş ve Özcan Yavaş’ın kardeşi EROL YAVAŞ vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Yeşiltepe Mahalle Camii’nde saat 16:00’ da kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Durugöl Mahallesinden Merhum Hasan Yücebaş’ın oğlu , Suzan ve Sinem Yücebaş’ın babası , Belgin Yücebaş’ın eşi,HACI HÜSEYİN YÜCEBAŞ vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde Cuma anamazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Aile Kabristanlığında defnedilecektir  
Güzelyalı Mahallesinden İbiloğullarından Merhum Faik Türkmen’nin kızı, Merhum Durmuş Türkmen , Merhum Reşat Türkmen , Necip Türkmen, Merhum Fatma Gümüşay , Nazmiye Şenel ve Gülsen Yılmaz’ın kardeşi , Kadife, Özgül,Şengül , Yasemin,Tuğba ve Zeki Türkmen’nin annesi, Merhum Bilal Türkmen’in eşi  ŞADUMAN TÜRKMEN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Öceli Mahallesinden Hacı Mehmetoğullarından Merhum Hacı Ömer Güney’in oğlu , Ordu esnaflarından Hamit Güney , Zeki Güney ve Zekeriya Güney’in babası , Hakan ve Atakan Güney’in dedesi , HACI ABDİ GÜNEY vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün  Öceli Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.