VEFAT (07.07.2015)

VEFAT (07.07.2015)

Merhum Niyazi ve Durdiye Göl’ün oğlu, Hanife , Necla,Havva,Necmiye Kalkan ve Merhum Yılmaz Göl’ün ağabeyi ,Niyazi ve Murat Göl’ün babası NAZİF GÖL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güzelyalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından so


VEFAT (07.07.2015)

Yaraşlı Mahallesinden Mahmutbaşoğullarından Merhum Abdullah Yılmaz’ın eşi , Mehmet Yılmaz , Mustafa Yılmaz, Merhum Bahri Yılmaz ve Merhum Çetin Yılmaz’ın annesi HAVVA YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Yaraşlı Mahallesinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Merhum Niyazi ve Durdiye Göl’ün oğlu, Hanife , Necla,Havva,Necmiye Kalkan ve Merhum Yılmaz Göl’ün ağabeyi ,Niyazi ve Murat Göl’ün babası NAZİF GÖL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Güzelyalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Kabristanlığında defnedilecektir.


Kabadüz Musakırık Mahallesinden Anaçlıoğullarından Merhum Mustafa Taşpınar’ın oğlu , Hikmet ve Turan Taşpınar’ın babası, ASLAN TAŞPINAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00’ de Yıldızlı Mahallesi Güney Soaktaki evinden alınarak Yokuşdibi Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.