VEFAT  (23.06.2015)

VEFAT (23.06.2015)

Altınordu Örencik Mahallesinden İçme Mevkii’nden Merhum Cafer Can ve Ahmet Turan’nın torunu Şenel Can’nın oğlu , MERT CAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Örencik Mahallesinden İçme Mevkii’nde bulunan evinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze nam

VEFAT  (23.06.2015)
 
Kızılhisar Mahallesi Kuzuluk Mevkiinden , Serveloğullarından, merhum Kazım ve Kadın Sarıyar’ın oğlu, Cemile , Şefik , Refayi ve Ahmet Sarıyar’ın kardeşi , Ayşegül , Fatoş , Cevat ve Murat Sarıyar ‘ın babası ,Aysel Sarıyar’ın eşi PAŞA DİLAVER SARIYAR vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Kuzuluk Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kızılhisar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Altınordu Örencik Mahallesinden İçme Mevkii’nden Merhum Cafer Can ve Ahmet Turan’nın torunu Şenel Can’nın oğlu , MERT CAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Örencik Mahallesinden İçme Mevkii’nde bulunan evinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

Alucra eşraflarından Merhum Dursun Ali Taşdemir İle Ayşe Taşdemir’in kızı , Selma Taşdemir , Hüseyin Taşdemir ve Turgay Taşdemir ‘in kardeşi, Mustafa, Emrah ve Varol Taşdemir’in  annesi GÜLLER TAŞDEMİR vefat etmiştir.

Cenzesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.