BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON TOPLAN

BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON TOPLAN

Bazı birimleri yeni hizmet binasına taşınan Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 14 ayın genel değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu başkanlığındaki toplantıda; kuruluştan bugüne ve bugünd

BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI22920

Bazı birimleri yeni hizmet binasına taşınan Ordu Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 14 ayın genel değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu başkanlığındaki toplantıda; kuruluştan bugüne ve bugünden geleceğe taşınacak olan çalışma prensipleri değerlendirildi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Özkan, Suat Ongun, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ…

Ordu Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, geride kalan süreç içerisinde planlı ve programlı bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, yeni dönemle birlikte artık bazı birimlerin yeni yapılan binada hizmet vermeye başladığını söyledi. Dr. Mustafa Çöpoğlu konuşmasında ; “Göreve geldiğimizden bugüne 14 ay geçti. Bu süreçte kurumsal yapılanmamızı hızlı bir şeklide tamamladık. 

22921

Stratejik planlamamızı yaparak programlı ve planlı bir şekilde hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz.  Bazı birimlerimiz merkezde yeni yapılan hizmet binamıza geçti. Durugöl’de kalan teknik birimlerimizle koordinasyonumuz yine en üst seviyede olacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte belirli günlerde buraya geleceğiz. Vereceğimiz hizmetlerle Ordu’nun geleceğini hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ise yaptığı konuşmada, ”Herkes için Ramazan ayı hayırlı olsun.  Rabbim ilk gününden son gününe kadar oruçlarımızı tutarak Ramazan Bayramı’nı hepimize görmeyi nasip etsin. Kurulduğumuz günden itibaren çalışmalarımızı en hızlı ve planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bütün ekiplerimiz uyum içinde çalışıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.