HDP muhtarlarla ve arıcılarla buluştu

HDP muhtarlarla ve arıcılarla buluştu

iyarete HDP Milletvekili Ordu Adayları Ahmet Cevat Güney, Cahit Ongunyurt, Güngör Ataş, Turan Bayrak, Güven Atabay’la birlikte İl Başkanı Vedat Şensoy ve partililer katıldı. Arıcılar Birliği’nde Başkan Necati Aydın ve yöneticiler tarafından karşılanan ada

HDP muhtarlarla ve arıcılarla buluştu

            Halkların Demokratik Partisi Ordu Milletvekili Adayları Ordu Muhtarlar Derneği’ni ve Arıcılar Birliği’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüler.

            Ziyarete HDP Milletvekili Ordu Adayları Ahmet Cevat Güney, Cahit Ongunyurt, Güngör Ataş, Turan Bayrak, Güven Atabay’la birlikte İl Başkanı Vedat Şensoy ve partililer katıldı. Arıcılar Birliği’nde Başkan Necati Aydın ve yöneticiler tarafından karşılanan adaylar, seçim sürecinin öneminden söz ederek destek istediler. Ziyarette konuşan Arıcılar Birliği Başkanı Aydın, “Arıcılar olarak genel anlamda sıkıntı yaşamadık ama zaman zaman yaşanan zorluklar da HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirbaş’la yapılan görüşme sonrası çözümlendi. Sorunlarımızın çözümünde katkı sağladı. Arıcılar Birliği olarak herkese başarılar diliyoruz.” dedi.

            HDP heyeti Muhtarlar Derneği’yle de görüştü. Heyeti Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve muhtarlar karşıladı. Burada yapılan görüş alışverişinde ülkenin barışa ve demokrasiye gereksinimi olduğu vurgulandı. HDP İl Başkanı Vedat Şensoy ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz de, HDP’nin ziyareti için teşekkür ederek, “Seçimlerin adaletli geçmesini istiyoruz. Partilerin programları önemli. Halk bunu bilerek tercihini yapacak. Muhtarlar olarak ülkenin birlikteliğini sağlayan bir kurumuz. Bunu başardık. HDP Türkiye için gerekli. Tüm partilere başarılar diliyoruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.