Vefatlar 17 03 2015

Vefatlar 17 03 2015

Teyneli Mahallesi Gençeloğullarından Merhum Ahmet Genç’in oğlu , Uğur ve Ahmet Genç’in babası ,TURAN GENÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Teyneli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Aile Kabristanlığına defne

VEFAT 17.03.2015)
 
Kayabaşı Mahallesi Dayısulu Mevkii’nden Şişcioğullarından Merhum Bilal Yüksel’in eşi , Merhum Şenel Yüksel , Sema , Nejla, Mücella ve Tahsin Yüksel’in annesi FATMA YÜKSEL vefat etmiştir.
 
Cenazesi Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıtepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Kayabaşı Mahallesi Yazıköy Mevkii’nden Osman Olkun’nu oğlu, Emine Olkun’nun eşi,  Dursun , Cihan, Metin ve Ayşe Olkun’nun babası , SALİH OLKUN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayabaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yazıköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.


Teyneli Mahallesi Gençeloğullarından Merhum Ahmet Genç’in oğlu , Uğur ve Ahmet Genç’in babası ,TURAN GENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Teyneli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Teyneli Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ulubey Uzunmahmut Yeşiltepe Mevkii’nden Kırmanoğullarından ,Merhum Hacı Ahmet Demetgül’ün oğlu , Halit ve Mustafa Demetgül’ün babası, MEHMET DEMETGÜL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeşiltepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeşiltepe Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.